Χρήστος Δάντης: Ατύχημα για τον τραγουδιστή -Το μήνυμα της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου

Ένα ατύχημα είχε πριν από μερικές ώρες ο Χρήστος Δάντης, όπου τον ανάγκασε να ακυρώσει την εμφάνισή του σε γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.

Την αποκάλυψη γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σύντροφος του τραγουδιστή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία τόνισε πως ο αγαπημένος της χτύπησε στα πλευρά του.

«Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη

που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του.

Όπως φαίνεται δε μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη», έγραψε αρχικά στα social media.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία κρατά το χέρι του Χρήστου Δάντη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω στη δύναμή σου. Όλα καλά θα πάνε. Είμαι δίπλα σου».

«Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει. Σε αυτό που την άκουσα ήταν στη διαχείριση των χρημάτων. Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι», είχε δηλώσει ο Χρήστος Δάντης σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη σύντροφό του.

Διαβάστε ακόμα:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το πρόβλημα υγείας που διέκοψε την συνέντευξή του -Τι του είπε ο γιατρός

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Έπνιξε» τη Χρύσα Μιχαλοπούλου στα λουλούδια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Σπύρο Δημητρίου και τον Άγιο Βαλεντίνο- «Γίνεται πολύ πιεστικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα