Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την αποβολή της από το Survivor

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου εδώ και μερικές ημέρες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star».

Τόσο εκείνη όσο και η Κατερίνα Δαλάκα έχουν στενοχωρηθεί πολύ με αυτή την εξέλιξη και νιώθουν αδικημένες, καθώς ισχυρίζονται ότι άδικα αποβλήθηκαν από το παιχνίδι, μιας και δεν είχαν κινητό, όπως υποστήριξε ο Νίκος Μπάρτζης.

Στο πλευρό της Ασημίνας Χατζηανδρέου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της και γνωστός τραγουδιστής, Χρήστος Δάντης. Ο ίδιος υποστήριξε

ανοιχτά την πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας, δηλώνοντας ότι θα προβούν στις ανάλογες κινήσεις προκειμένου να δικαιωθεί.

Από την ημέρα που αποχώρησε από το «Survivor All Star» μέχρι σήμερα η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης είναι αχώριστοι, με εκείνη να τον συνοδεύει στις συναυλίες του στη βόρεια Ελλάδα.

Εκεί, τους «τσάκωσε» και η κάμερα του «Πρωινού μας» μαζί με τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο αλλά και τη στιγμή της βόλτας του. Παρά το γεγονός ότι η δημοσιογράφος έκανε διάφορα ερωτήματα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, εκείνη παρέμεινε σιωπηλή, μη κρύβοντας τη δυσαρέσκειά της.

Ο Χρήστος Δάντης, αφού την αγκάλιασε για να την προστατέψει από την κάμερα, είπε: «Σας παρακαλώ πάρα πολύ δεν είναι σε θέση να μιλήσει».

Διαβάστε ακόμα:

 Η Έλενα Χριστοπούλου εξομολογείται: «Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο της υιοθεσίας»

 Αλέξης Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: «Μία μάνα δεν θα σκότωνε τα παιδιά της για έναν κλαρινογαμπρό»

 Κόρα Καρβούνη: «Είχαμε αναβάλει τον γάμο μας αλλά τώρα τον ετοιμάζουμε ξανά»

Keywords
Τυχαία Θέματα