Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», διατηρεί τα τελευταία χρόνια σχέση με τον Θανάση Τότσικα, αδερφό του Αποστόλη Τότσικα.

Η γνωστή ηθοποιός από την αρχή της καριέρας της έχει επιλέξει να κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή της και έτσι σπάνια τη βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις μαζί με τον αγαπημένο της ή να μιλάει για εκείνον.

Σήμερα, ωστόσο, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα.

«Δεν είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου, δυόμιση χρόνια. Μου λέει τη γνώμη του, τα συζητάμε και εγώ του λέω τη δική μου για αυτά που κάνει. Είναι σκηνοθέτης αλλά και να ήταν ηθοποιός δεν θα είχαμε ανταγωνισμό. Στον άνθρωπο είναι… Δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να κάνω έναν μυστικό γάμο. Μπορεί να μου έρθει να κάνω ένα μεγάλο πάρτι και όποιος το έμαθε, το έμαθε. Δεν ξέρω πως θα μου τη βαρούσε. Θα ήθελα να γίνω κάποια στιγμή μητέρα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Τώρα είμαι 29 και μου λένε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη στην τηλεόραση», εξομολογήθηκε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι στην Ρώμη χωρίς τα παιδιά της

Γλυκά Νερά: Ξεκινά την Παρασκευή η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου -Βίντεο

Πάτρα: Ξέσπασαν οι γείτονες του Μάνου και της Ρούλας -«Είναι συνένοχοι και οι δύο, αυτός πάει να τη βγάλει λάδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα