Πάτρα: Ξέσπασαν οι γείτονες του Μάνου και της Ρούλας -«Είναι συνένοχοι και οι δύο, αυτός πάει να τη βγάλει λάδι»

Οργή και θλίψη έχουν προκαλέσει στον κόσμο οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Μετά την απολογία της, η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα, καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Από την άλλη, ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης έφτασε σήμερα το πρωί (7/4) στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στη γειτονιά των δύο γονιών και οι γείτονές τους δηλώνουν σοκαρισμένοι με όσα

έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Ακούγαμε κραυγές, φωνές. Από το μεγάλο παιδί πολλές κραυγές. Για την κακοποίηση που άκουγα, εμείς τα ακούγαμε αυτά, αλλά δεν περιμέναμε ότι είναι… Ωχ, μη, κάθε μέρα. Ή το χτυπούσαν ή το κακοποιούσαν.

Αν δεν συλληφθεί κι αυτός, ας πάει να… Γιατί είναι πολύ σκληρός. Είναι συνένοχοι και οι δύο και αυτός πάει να τη βγάλει λάδι. Προσέξτε αυτόν παιδιά. Αυτή τον φοβόταν μάλλον», είπε γειτόνισσα του ζευγαριού.

Μια άλλη γυναίκα είπε στην εκπομπή του Alpha: «Είναι αδιανόητο, δεν το χωράει ανθρώπινο μυαλό αυτό το πράγμα. Τα σπίτια δεν έχουν μόνωση εδώ, ακουγόταν το παραμικρό. Είμαι σοκαρισμένη, ειλικρινά. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι όλα αυτά γινόντουσαν στο διπλανό σπίτι και δεν είχαμε πάρει είδηση τίποτα.

Εγώ ξέρω ότι πλήρωναν ενοίκιο, αλλά τη φρόντιζαν. Εμείς δεν την είχαμε δει και δεν την είχαμε ακούσει ποτέ, ούτε το όνομά της δεν ξέραμε, το μάθαμε από τους δημοσιογράφους».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Cardi B: Το εσωτερικό της έπαυλής της στην Καραϊβική είναι το όνειρό μας

Μάνος Δασκαλάκης: Ξανά στην ανακρίτρια σήμερα το πρωί -Αποδοκιμασίες από τον κόσμο

Πρω1νό: Η εμμονή της Ρούλας Πισπιρίγκου με ποδοσφαιριστή που του έκανε τη ζωή κόλαση -Σοκ με τη νέα μαρτυρία

Keywords
Τυχαία Θέματα