Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι στην Ρώμη χωρίς τα παιδιά της

Ένα ταξίδι στην Ιταλία έκαναν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τον αδερφό του παρουσιαστή, Παναγιώτη Τανιμανίδη, τη σύζυγό του, Βούλα Αδαμοπούλου και την αδερφή τους, Κασσιανή Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέκαθεν ήταν λάτρεις των ταξιδιών και έτσι, πριν γίνουν γονείς, είχαν επισκεφτεί δεκάδες μέρη του πλανήτη. Από τότε που ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, οι δυο τους αφοσιώθηκαν στην ανατροφή τους και συνεπώς μείωσαν τις εκδρομές τους.

Μετά, λοιπόν, από ένα σύντονο ταξίδι

που έκαναν τον προηγούμενο μήνα στο Παρίσι, αυτή τη φορά ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θέλησαν να επισκεφτούν την Ιταλία. Πρώτη στάση της απόδρασής τους είναι η Ρώμη.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από το ταξίδι τους!

Ωστόσο, στις δημοσιεύσεις της Χριστίνας Μπόμπα από το ταξίδι αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δέχτηκε διάφορα αρνητικά σχόλια για την απόφασή της να ταξιδέψει χωρίς τα παιδιά της.

Μερικά από τα σχόλια, μάλιστα, ήταν: 

Πονάει η τσέπη σας… Γαλλία, Ντουμπάι, Νορβηγία, Ιταλία… Πάλι καλά έχετε για γκουβερνάντα να μεγαλώσει τα παιδιά.Τα μωρά που είναι;

Η Χριστίνα Μπόμπα, ωστόσο, θέλησε να απαντήσει σε όλα αυτά τα σχόλια, γράφοντας σε InstaStory: «Μανούλες παρακαλώ μην έχετε τύψεις να περνάτε χρόνο για εσάς! Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν».

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Ξέσπασαν οι γείτονες του Μάνου και της Ρούλας -«Είναι συνένοχοι και οι δύο, αυτός πάει να τη βγάλει λάδι»

Μάνος Δασκαλάκης: Ξανά στην ανακρίτρια σήμερα το πρωί -Αποδοκιμασίες από τον κόσμο

Πρω1νό: Η εμμονή της Ρούλας Πισπιρίγκου με ποδοσφαιριστή που του έκανε τη ζωή κόλαση -Σοκ με τη νέα μαρτυρία

Keywords
Τυχαία Θέματα