Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/11

Το πουλόβερ συνδυασμένο με τη leather look φούστα σε διάφορα μήκη και χρώματα είναι αγαπημένο των τελευταίων σεζόν. Το έχουμε δει να το φορούν οι celebrities και οι bloggers και γρήγορα έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα σύνολα όλων σας. Extra tip: Σας προτείνουμε να το σετάρετε με μια φαρδιά ζώνη για να σας κολακεύει περισσότερο.

Σε αυτόν τον συνδυασμό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε

το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα αμάνικο εκρού πουλόβερ με χοντρή πλέξη και χαλαρό ζιβάγκο και μια leather look ταμπά -καφέ μίνι εβαζέ φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια καφέ φαρδιά δερμάτινη ζώνη και ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινες ψηλοτάκουνες μυτερές μπότες με χοντρό τακούνι από την Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Contour Intuitive της εταιρείας Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies από την Ardell Beauty Greece και στα χείλη το κραγιόν Sparkling Holiday No 01 της Milani.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια μαλλιά με καμπύλες μέσα και έξω, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Η leather look φούστα, σε καφέ, μαύρο αλλά και έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, σε διάφορα μήκη, είναι μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των celebrities, fashion bloggers αλλά και κοριτσιών που ενδιαφέρονται για το στυλ τους, τόσο για τις καθημερινές τους εμφανίσεις, όσο και για τις επίσημες.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις ωραιότερες που έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα και σας τις παρουσιάζουμε. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν επιλέξτε ποια σας αρέσει περισσότερο και ποια δεν σας λέει απολύτως τίποτα.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12- 16/11

Keywords
Τυχαία Θέματα