Χείμαρρος η Χρύσπα για το J2US: «Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να φύγω, γιατί…»

Η Χρύσπα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος μίλησαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την αποχώρησή τους από το J2US. Η Χρύσπα ανέφερε πως είχε ήδη ζητήσει να φύγει από το show από τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία με τα γυρίσματα διπλών αποχωρήσεων, εξηγώντας πως το show πήρε ένα ύφος ριάλιτι, το οποίο δεν ήταν εύκολο ούτε για την ίδια, ούτε για την οικογένεια της.

“Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ προσωπικά τον Νίκο Κοκλώνη, γιατί εγώ ήμουν εκείνη που διεκδίκησα τη θέση μου στο Just The 2 Of Us, δηλαδή

το κυνήγησα πάρα πολύ το να βρίσκομαι στο σόου, γιατί ήταν να ανοίξει και το μαγαζί και ήθελα και εγώ να κάνω διαφήμιση σε όλη αυτή τη δουλειά”.

“Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς όλοι από εκεί και πέρα εγώ θέλω να πω ότι η αλήθεια είναι ότι ήθελα να φύγω γιατί ενώ βρέθηκα σε ένα παιχνίδι που ήταν μουσικό σόου ξαφνικά πήρε μια τροπή ενός reality σόου”, ανέφερε η τραγουδίστρια επισημαίνοντας πως αντί να μένουν στην εξέλιξη των συμμετεχόντων και στα acts, υπήρχε μια συζήτηση γύρω από το ποιος είπε τι.

“Γιατί ξαφνικά βρισκόμαστε σε μια διαδικασία διπλής αποχώρησης κρατά είναι πολύ δύσκολη διαδικασία. Ήταν πολύ δυσάρεστη στιγμή και για εμένα και για την οικογένεια μου που έπρεπε να τους εξηγώ να μην στενοχωριούνται”.

Εγώ είχα ήδη πει ότι θέλω να αποχωρήσω, μόλις έγινε αυτό με τη διπλή αποχώρηση, γιατί θεώρησα ότι θα είναι πολύ ψυχοφθόρο και για εμένα και για τους γύρω μου. Σαν Χρύσπα παίρνω μια θέση και σας λέω ότι είναι πάρα πολύ διαφορετική συμφωνία που κάνεις στην αρχή και λες θα συμμετέχω σε ένα τηλεοπτικό σόου και ξαφνικά υπάρχει η διαδικασία της διπλής αποχώρησης.

“Επειδή έχουμε κάνει όλοι ένα συμβόλαιο εμπιστευτικότητας θα μπορούσαν να κάνουν μήνυση στο άτομο που τα διαρρέει και να μην περνάμε όλοι εμείς αυτή τη διαδικασία”, ανέφερε η Χρύσπα.

Δείτε όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Η on air ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για την… επόμενη σεζόν!

Αυτά είναι τα κομμένα πλάνα από τον καβγά της Άσπας Τσίνα με τον Σταμάτη Φασουλη!

J2US: “Ήταν μία σάχλα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Είχε πλάκα, είχε και σάχλα”!

Keywords
Τυχαία Θέματα