Η Betina Goldstein νοσταλγεί την παραλία και δημιουργεί το ωραιότερο nail art που έχετε δει τελευταία

Η Betina Goldstein είναι η αγαπημένη μας nail artist με τον ωραιότερο λογαριασμό στο Instagram. Είναι εκείνος που κοιτάμε πάντα πριν από κάθε ραντεβού με τη μανικιουρίστ μας.

Η ίδια δημιουργεί τα πιο κομψά nail looks κατάλληλα για κοντά νύχια. Minimal και glam αλλά πάντα μα πάντα σικ και διακριτικά.

Η Goldstein έμεινε σπίτι τους τελευταίους δύο μήνες όπως όλες μας. Δεν σταμάτησε όμως να μας δίνει ιδέες για μανικιούρ που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας. Και τώρα έρχεται με ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ρετρό looks που

έχετε δει τελευταία.

Όπως η ίδια αποκαλύπτει της έχει λείψει πολύ η παραλία και αυτός είναι ο λόγος που ζωγράφισε πάνω στα νύχια μικροσκοπικές, vitage κολυμβήτριες. Φορούν retro μαγιό και είναι στ’ αλήθεια ένα μικρό έργο τέχνης.

Κι επειδή γνωρίζουμε πως το λατρέψατε όπως κι εμείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας να το αντιγράψει στο επόμενο ραντεβού σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 16 Μάι, 2020 στις 9:24 πμ PDT

Η celebrity nail artist έχει απλώσει μια πολύ απαλή, γκρι απόχρωση στη βάση των νυχιών και έχει χρησιμοποιήσει λευκό, κόκκινο και μαύρο χρώμα για να ζωγραφίσει τις λεπτομέρειες. Πείτε μας κορίτσια…

Σας αρέσει τόσο μα τόσο πολύ όσο αρέσει και σε εμάς;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά:

Η Chrissy Teigen έκοψε τα μαλλιά του γιου της -Σας αρέσει το αποτέλεσμα;

Να γιατί η κρέμα ματιών πρέπει να περιέχει ρετινόλη στη σύνθεσή της -Δείτε τις 5 καλύτερες!

Keywords
Τυχαία Θέματα