Αυτά είναι τα κομμένα πλάνα από τον καβγά της Άσπας Τσίνα με τον Σταμάτη Φασουλη!

Στο τέταρτο επεισόδιο του Just the 2 of us η Άσπα Τσίνα είχε μια έντονη αντιπαράθεση με την κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα με τον Σταμάτη Φασουλή. 

Συγκεκριμένα, μετά την εμφάνισή της με τον Μάριο Πρίαμο, έσπευσε να τονίσει στους κριτές του show: “Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα την συνομιλία σας περί της Βουγιουκλάκη και του Χατζιδάκη και από το κοντρόλ επάνω τι σας έλεγαν περί “α πα πα” και ιστορίες… που δεν μπήκε στο βίντεο”.

Ο Σταμάτης Φασουλής πήρε θέση και προσπάθησε να της εξηγήσει πως επρόκειτο για παρεξήγηση και πως αυτά τα σχόλια που άκουσε

αφορούσαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία εμφανίστηκε πριν από εκείνη. Στη συνέχεια έκαναν τα δικά τους σχόλια και οι υπόλοιποι κριτές, όμως η τραγουδίστρια επέμενε για τα όσα άκουσε στο ακουστικό της.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα ειπώθηκαν!

Μετά την προβολή του επεισοδίου, η Άσπα Τσίνα δημοσίευσε ένα InstaStory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το οποίο εμμέσως κατηγόρησε την παραγωγή για μοντάζ. «Μοντάζ = Φόβος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Δευτέρας (18/5) στην εκπομπή “Ευτυχείτε” προβλήθηκαν τα αμοντάριστα πλάνα και για πρώτη φορά είδαμε όλα όσα ειπώθηκαν στο show.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Κόντρα δίχως τέλος! Οι νέες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για τον Τρύφωνα Σαμαρά 

J2US: “Ήταν μία σάχλα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Είχε πλάκα, είχε και σάχλα”! 

Ο παρουσιαστής που θα αναλάβει καλοκαιρινή εκπομπή στον Alpha και οι φήμες για τη Βάσω Λασκαράκη 

Keywords
Τυχαία Θέματα