Χαρίστε στα χέρια σας πολυτέλεια και ιταλική φινέτσα

Τα χέρια σας τα παραμελείται και το γνωρίζουμε. Χρησιμοποιείτε σκληρά σαπούνια που τα ξηραίνουν και απλώνετε ενυδατική κρέμα μόνο το χειμώνα. Μέγα λάθος. Αξίζουν τα καλύτερα. Είναι ένα από τα σημεία του σώματος που είναι εκτεθειμένα διαρκώς, όπως ακριβώς και το πρόσωπο σας και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα περιποιείστε καταλλήλως.

Για τον καθαρισμό του προσώπου τα έχουμε πει πολλές φορές και πιστεύουμε ότι γνωρίζετε ότι είναι το Νο 1 και σημαντικότερο βήμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Αυτό ακριβώς το

βήμα πρέπει να ακολουθείτε και όσο αφορά τα χέρια σας. Με τη μόνη διαφορά ότι εδώ θα προσθέσετε και λίγη πολυτέλεια. Και φινέτσα παράλληλα. Θα σας βοηθήσουν τρία νέα υπέροχα προϊόντα που έχουν μάλιστα και γνωστή Ιταλική υπογραφή.

Μιλάμε για τη νέα σειρά της Aqua di Parma που αποτελείται από τρία σαπούνια που έχουν τα αρώματα των κλασικών εσάνς Colonia, Colonia Essenza και Colonia Pura.

Φυσικά, εκτός από περιποίηση και υπέροχο άρωμα οι συσκευασίες τους θα στολίσουν το μπάνιο σας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acqua di Parma (@acquadiparma_official) στις 27 Φεβ, 2019 στις 10:01 πμ PST

Ας δούμε όμως τα προϊόντα αναλυτικά:

Colonia Hand Soap: Πρόκειται για ένα υγρό σαπούνι που περιέχει στη σύνθεση του πανθενόλη και αλόη, δύο συστατικά που χαρίζουν ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα των χεριών διατηρώντας παράλληλα την υδρολιπιδική στοιβάδα. Φυσικά τα χέρια αποκτούν υπέροχο άρωμα που διαρκεί.

Colonia, Colonia Essenza και Colonia Pura Powder Soap: Μέσα σε ένα vintage κουτί πούδρας κρύβεται αυτό το ιδιαίτερο σαπούνι. Το απλώνετε στα χέρια σας. Μόλις έρθουν σε επαφή με το νερό δημιουργείται ένα απίθανος αφρός που προσφέρει καθαριότητα, απαλότητα και τέλεια εσάνς. Επιλέγετε μία από τις τρία αγαπημένα αρώματα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acqua di Parma (@acquadiparma_official) στις 26 Φεβ, 2019 στις 10:12 πμ PST

Colonia Hand Cream: Το απαραίτητο προϊόν περιποίησης που πρέπει να απλώνετε στα χέρια σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Χάρη στη σύνθεση της που αποτελείται από shea butter, πανθενόλη και έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και τέλεια απαλότητα. Το άρωμα της παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ροζ κραγιόν της νέας σεζόν είναι περισσότερο sexy και λιγότερο ρομαντικά

Δείτε γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε το πράσινο κονσίλερ

Keywords
Τυχαία Θέματα