Η εμφάνιση της Φάιης στο Πρω1νό 20/3

Το total black outfit είναι χωρίς καμία αμφιβολία κλασικό και συνυφασμένο με τη φινέτσα. Αποτελεί πάντα μια σούπερ εύκολη λύση για όλες εκείνες τις φορές που δεν ξέρετε τι να φορέσετε, αλλά καθόλου μα καθόλου αδιάφορη. Γιατί πολύ απλά εξασφαλίζει κομψότητα και δημιουργεί έναν αέρα μυστηρίου σε κάθε σας εμφάνιση, καθημερινή, ή επίσημη. Αυτό δηλαδή που όλες σας θέλετε!

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης

η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Access Fashion που αποτελείται από ένα μαύρο αέρινο body, off shoulder, με αποσπώμενα μανίκια και μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα με φαρδιά ζώνη με διακοσμητική μεταλλική αγκράφα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα δερμάτινα σκουλαρίκια, Art Wear Dimitriadis και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα ψηλοτάκουνα πέδιλα με δέσιμο με κορδόνια στον αστράγαλο, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Studio Effects της Ardell, τη σκιά και τις γυαλάδες με το FACESTUDIO Chrome Extreme της Maybelline, το ρουζ Telling Glow της MAC και στα χείλη το κραγιόν Super Stay Matte Ink της Maybelline.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε ένα ατημέλητο ψηλό pony tail με όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Το total black είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα την φορούσατε κι εσείς και ποια σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/3

Keywords
Τυχαία Θέματα