Οι 5 πιο ανάλαφρες πούδρες της Άνοιξης

Μετά το φον ντε τεν η πούδρα είναι το προϊόν μακιγιάζ που πρέπει απαραιτήτως να υπάρχει στο νεσεσέρ σας. Είναι εκείνο που φιξάρει το μακιγιάζ και το κρατάει στη θέση του. Προσοχή: Μην επιλέγετε βαριές φόρμουλες που δημιουργούν cakey αποτέλεσμα γιατί θα φαίνεται σαν μάσκα. Αυτό που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε ένα ανάλαφρο βελούδινο πέπλο στην επιδερμίδα με ματ φινίρισμα.

Οι ειδικοί επιμένουν ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα το μεγάλο, ειδικό πινέλο αφού μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείτε να απλώσετε την κατάλληλη ποσότητα. Με

το σφουγγαράκι που υπάρχει συνήθως μέσα στη συσκευασία δεν μπορείτε να ελέγξετε και το πιθανότερο είναι να απλώσετε περισσότερο απ’ ότι πρέπει και απ’ ότι χρειάζεται.

Η απόχρωση παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο. Καλό είναι να την επιλέξετε σε φυσικό φως ώστε να μην κάνει διαφορά με το λαιμό και το ντεκολτέ. Δοκιμάστε τη στον καρπό του χεριού σας ώστε να είστε σίγουρες ότι είναι η σωστή. Επίσης αποφύγετε τις πολύ ανοιχτές ή τις σκούρες.

Επίσης αν δεν θέλετε να την εφαρμόσετε σε όλη την επιφάνεια του προσώπου μπορείτε απλά να τη χρησιμοποιήσετε για να απομακρύνετε τις ανεπιθύμητες γυαλάδες στο μέτωπο, το πηγούνι και τη T-Zone. Στα σημεία δηλαδή που κάνει την εμφάνιση της η λιπαρότητα.

Εμείς επιλέξαμε τις αγαπημένες μας. Εσείς φροντίστε όλα τα υπόλοιπα.

MAC Mineralize Skin Finsh Natural: Κλασικό και αγαπημένο προϊόν. Προσφέρει υψηλή κάλυψη μεν αλλά αφήνει ένα φυσικό, satin φινίρισμα. Παραμένει στη θέση της καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Bobbi Brown Skin Weightless Powder Foundation: Έχει υφή κρέμας και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση του φον ντε τεν. Μπορείτε να την απλώσετε με το σφουγγαράκι της συσκευασίας αν θέλετε υψηλή κάλυψη ή με τα δάχτυλα για πιο ελαφριά.

It Cosmetics Bye Bye Pores: Ότι καλύτερο για τους ανοιχτούς πόρους και τις ατέλειες. Πρόκειται για μια πούδρα σε μορφή σκόνης που αγαπούν πολύ οι you tubers.

Kat Von D Lock-It Setting Powder: Είναι διάφανη και κατάλληλη για όλους τους τόνους επιδερμίδας. Ελέγχει τη λιπαρότητα για ώρες οπότε δεν θα χρειαστεί να την ανανεώσετε μέσα στη μέρα.

NYX HD Finishing Powder: Μπορείτε να την εφαρμόσετε ακόμη και κάτω από τα μάτια αφού προηγουμένως έχετε απλώσει το κονσίλερ σας. Το επιτρέπει η απαλή της φόρμουλα που χαρίζει ένα διάφανο φινίρισμα χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ροζ κραγιόν της νέας σεζόν είναι περισσότερο sexy και λιγότερο ρομαντικά

Τα καλύτερα μαντηλάκια καθαρισμού κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας και περίσταση

Keywords
Τυχαία Θέματα