Η Drew Barrymore προτείνει σε όλες σας ένα προϊόν καθαρισμού κατάλληλο για επιδερμίδες με ακμή

Η Drew Barrymore φροντίζει πολύ την επιδερμίδα και το αναφέρει σε κάθε της συνέντευξη. Είναι αυτό που λένε beauty junkie. Έχει προϊόντα περιποίησης στα οποία ορκίζεται και υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ της. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που μοιάζει με έφηβη. Και όλα αυτά όπως η ίδια εξομολογείται ξεκίνησαν αφού πάτησε τα 30.

Όταν ήταν έφηβη έπλενε το πρόσωπο της με σαπούνι που περιείχε βιταμίνη Ε. Οι ενυδατικές κρέμες δεν της ταίριαζαν αφού της δημιουργούσαν λιπαρότητα ειδικά στο πηγούνι.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο
Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις 22 Φεβ, 2019 στις 2:53 πμ PST

Τώρα όμως στα 42 της χρόνια χρησιμοποιεί πάντα ενυδατική, ορός και φυσικά αντηλιακή κρέμα. Το προϊόν όμως που δεν αποχωρίζεται ποτέ είναι το Clinique Acne Solutions Clinical Clearing Acne. Ακριβώς. Ένα προϊόν κατάλληλο για επιδερμίδες με ακμή. Η Barrymore θέλει η επιδερμίδα της να είναι καθαρή και κυρίως να μην έχει φραγμένους πόρους κάτι που βλέπει πολύ συχνά γύρω της. Η συγκεκριμένη φόρμουλα κάνει θαύματα και λειτουργεί τέλεια κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι must have. Και δεν το λέμε εμείς αλλά η Drew.

Το Clinique Acne Solutions Clinical Clearing Acne περιέχει στη σύνθεση τους σαλικυλικό οξύ, ένα συστατικό που ανοίγει τους πόρους, προσφέρει τρυφερή απολέπιση στην επιδερμίδα και μειώνει τη λιπαρότητα και τις γυαλάδες. Όπως καταλαβαίνετε είναι τέλειο και για τις λιπαρές επιδερμίδες.

Μπορείτε να το απλώνετε σε όλο το πρόσωπο αλλά και τοπικά, όπου δηλαδή υπάρχουν σπυράκια και ατέλειες. Επειδή το σαλικυλικό οξύ που περιέχει δημιουργεί ξηρότητα στην επιδερμίδα θα πρέπει απαραίτητα μετά τη χρήση του να απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα η οποία πρέπει επίσης να είναι κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Καλό είναι να εμπιστευτείτε τον δερματολόγο σας ή τη facialist για τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να μην δημιουργείτε έξτρα λιπαρότητα ή έξτρα ξηρότητα στο δέρμα σας. Γνωρίζετε άλλωστε ότι αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με ακμή η περιποίηση πρέπει να είναι με ειδικές φόρμουλες που δεν ερεθίζουν.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε το πράσινο κονσίλερ

Τα καλύτερα μαντηλάκια καθαρισμού κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας και περίσταση

Keywords
Τυχαία Θέματα