Χάρης Τζωρτζάκης για Νίκο Μουτσινά: «Τον καλούμε να απεργήσει μαζί μας και δε του κακιώνουμε που δε τον είδαμε στην πορεία»

Με αφορμή το μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη, ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ την δυσαρέσκειά του ως προς την στάση που κράτησε το ΣΕΗ στο τριήμερο εθνικό πένθος.

«Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ότι το ΣΕΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση την Τετάρτη να μην παίξει κανένα θέατρο και παίξαμε. Παρ’ όλα αυτά ο παραγωγός πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο και είπε “τι κάνουμε;” και ότι τι σημαίνει

το τριήμερο εθνικό πένθος;

Για το υπουργείο σήμαινε ότι απλά δεν θα γίνουν δημόσιες εκδηλώσεις, τα θέατρα φυσικά και θα παίξουν κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος να μην παίξεις θέατρο, χαζός είσαι; Και να κάνουμε ενός λεπτού σιγής, την οποία και κάναμε και αυτό ήταν.

Κάπως ενοχλήθηκα, γιατί δυο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς που μας ακούτε να βοηθήσετε γι’ αυτό που συνέβη στο κλάδο των ηθοποιών και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση το ΣΕΗ να μην παίξουμε την Τετάρτη, το οποίο ήταν αρκετά εκνευριστικό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής την Δευτέρα 6/3 στον αέρα του «Καλού Μεσημεράκι».

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε o παρουσιαστής θέλησε να δώσει σήμερα (7/3) ο Χάρης Τζωρτζάκης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να απεργήσει μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες αύριο, αναφέροντας μάλιστα πως τα μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών δεν του κρατούν καμία κακία που δεν ήταν σε καμία από τις πορείες της Παρασκευής και της Κυριακής.


«Αναμένουμε από τον κύριο Μουτσινά, που κατηγόρησε το ΣΕΗ ότι ενδιαφέρεται μόνο για τα κλαδικά του, να απεργήσει μαζί μας αύριο για τα αιτήματα των σιδηροδρομικών και να ακυρώσει την προγραμματισμένη του εκπομπή “Καλό μεσημεράκι” στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Εμείς από την πλευρά μας δεν του κακιώνουμε που δεν τον είδαμε στην πορεία της Παρασκευής και της Κυριακής», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Chiara Ferragni: Σοκάρει ο σύζυγός της, Fedez -«Ήμουν άρρωστος από τα αντικαταθλιπτικά, έχασα 5 κιλά σε 4 μέρες»

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δούλευα ως τορναδόρος με τρεις άντρες, μετά έκοβα βατραχοπέδιλα»

Survivor All Star: Στάθης Σχίζας και Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψαν στην Ελλάδα -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα