Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δούλευα ως τορναδόρος με τρεις άντρες, μετά έκοβα βατραχοπέδιλα»

Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που πριν ασχοληθούν με την υποκριτική έκαναν διάφορες άλλες δουλειές προκειμένουν να βγάλουν τα προς το ζην.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Έφη Μουρίκη, η οποία βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- πως όταν ενηλικιώθηκε εργάστηκε ως τορναδόρος και έπειτα ως σερβιτόρα.

«Είχα πάει σε ένα εργοστάσιο, 19 ετών πρέπει να ήμουν τότε, και ζητούσα δουλειά. Έπρεπε να δουλέψω. Και μου λένε “η μόνη θέση είναι τορναδόρος μαζί με άλλους τρεις άντρες”. Και λέω “εντάξει, αυτή”. Και πήγα και περάσαμε υπέροχα.

Είχαμε

κι ένα τρανζίστορ και ακούγαμε μουσική. Ήταν υπέροχοι συνάδελφοι. Με σέβονταν όλοι και τους σεβόμουν κι εγώ. Δεν ήταν κάτι συνηθισμένο, γελούσαμε πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έναν χρόνο πρέπει να έμεινα εκεί. Η πιο περίεργη και πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει είναι όταν έκοβα με ψαλίδι τα περιττά λάστιχα γύρω-γύρω από βατραχοπέδιλα. 8 ώρες να κάνεις αυτό το πράγμα, στην αρχή σου πιάνεται το χέρι».

Τέλος, η Έφη Μουρίκη τόνισε: «Δεν ξέρω πως γίνεται τώρα, γιατί είναι πολλά χρόνια πίσω. Και σερβιτόρα έχω δουλέψει και πολλά άλλα».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Στάθης Σχίζας και Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψαν στην Ελλάδα -Φωτογραφίες

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά κατά της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά -«Τρομερή κακία και τοξικότητα»

Όλγα Πολίτου: Συγκλονίζει για τον θάνατο του συζύγου της -«Τον βρήκα στο πάτωμα, πενθώ εμένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα