Survivor All Star: Στάθης Σχίζας και Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψαν στην Ελλάδα -Φωτογραφίες

Η Χριστίνα Κεφαλά αποχώρησε από το «Survivor All Star» μετά από ένα σύντομο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, καθώς μάζεψε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

«Χάρηκα που αποχώρησα τόσο νωρίς, γιατί τα πράγματα έχουν ξεφύγει μέσα στο παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν χάσει τον εαυτό τους και βλέπουν μόνο εβδομάδες και χρήματα.

Τον τελευταίο καιρό γενικά είχα άστατο ύπνο, έβλεπα εφιάλτες. Δεν το περίμενα μέχρι να μπούμε στο συμβούλιο ότι θα φύγω, μετά όταν μπήκα μέσα είπα πως εγώ φεύγω», δήλωσε μεταξύ άλλων στο «Πρωινό μας» λίγες ώρες μετά την έξοδό της από το ριάλιτι.

Μετά

την αποχώρησή της, ο Στάθης Σχίζας αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, καθώς -όπως ο ίδιος είπε- δεν του ταιριάζει πια και δεν αντέχει την ανθρωποφαγιά.

«Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό μου “Survivor”. Μπήκα με τόση πολλή αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα», είπε μεταξύ άλλων.

Νωρίτερα σήμερα, ο Στάθης Σχίζας και η Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψαν στην Ελλάδα και πλέον θα μπορούν να βρεθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εκεί βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες, όπου κανείς από τους δύο δεν έκανε καμία δήλωση, αφού δεν τους το επιτρέπει το συμβόλαιό τους.

Η νεαρή πρώην παίκτρια ήταν καθ’ όλη την διάρκεια με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της, δείχνοντας πως δεν την ενοχλεί που αποχώρησε από το παιχνίδι, ενώ ο Στάθης Σχίζας δεν φαινόταν ευδιάθετος.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά κατά της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά -«Τρομερή κακία και τοξικότητα»

Όλγα Πολίτου: Συγκλονίζει για τον θάνατο του συζύγου της -«Τον βρήκα στο πάτωμα, πενθώ εμένα»

Γιώργος Καφετζόπουλος: «Μου την έσπαγε όταν μου έπαιρναν συνέντευξη μόνο λόγω του πατέρα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα