Chiara Ferragni: Σοκάρει ο σύζυγός της, Fedez -«Ήμουν άρρωστος από τα αντικαταθλιπτικά, έχασα 5 κιλά σε 4 μέρες»

Το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν αμέτρητα δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για σύννεφα στον γάμο της Chiara Ferragni. Για τον λόγο αυτό, ο σύζυγός της Fedez αποφάσισε να δώσει την δική του απάντηση μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ράπερ έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας τέλος στις φήμες που θέλουν τη σχέση του με την Ιταλίδα influencer

να περνάει κρίση.

«Επειδή γράφουν πολλά ψέματα για μένα και για την οικογένειά μου, αποφάσισα -και έτσι είναι το σωστό -να σας πω εγώ τι πραγματικά έχει συμβεί τους δυο τελευταίους μήνες», είπε μεταξύ άλλων ο Fedez στο βίντεο που δημοσίευσε.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν από τον καρκίνο στο πάγκρεας τον Μάρτιο του 2022, από τον οποίο απαλλάχθηκε με μια πετυχημένη εγχείρηση. Ωστόσο, τόνισε ότι τα αντικαταθλιπτικά χάπια που του χορήγησαν οι γιατροί από τον περασμένο Γενάρη, ήταν πολύ δυνατά και του δημιούργησαν μεγάλες παρενέργειες.


«Έφτασα στο σημείο να έχω τικ στο στόμα και να μην μπορώ να μιλήσω», ανέφερε ο τραγουδιστής σοκάροντας του θαυμαστές του. Ταυτόχρονα εξήγησε ότι η απουσία του απο το πλευρό της συζύγου του οφείλεται καθαρά στα προβλήματα υγείας.

Παράλληλα, ο Fedez, αποκάλυψε ότι προσπαθώντας να κόψει τα αντικαταθλιπτικά του δημιουργήθηκαν άλλα προβλήματα υγείας, όπως σπασμοί στα πόδια, ζάλη, πονοκέφαλο και ναυτία. Επιπρόσθετα, τόνισε πως έχασε 5 κιλά μέσα σε τέσσερις ημέρες. «Εχω ζαλάδες και με πιάνει κρύος ιδρώτας, αλλά μέρα με την μέρα, βελτιώνομαι», κατέληξε.

View this post on Instagram

A post shared by FEDEZ (@fedez)

Αργότερα, ο Fedez δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο για τη σύζυγό του, το οποίο συνόδευσε με μια φωτογραφία των χεριών τους.

«Όταν κάτι τραυματικό συμβαίνει στη ζωή φρόντισε την ψυχική και συναισθηματική σου υγεία και μην παραμελείς τα συναισθήματα σου και εκείνα των ανθρώπων δίπλα σου», έγραψε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δούλευα ως τορναδόρος με τρεις άντρες, μετά έκοβα βατραχοπέδιλα»

Survivor All Star: Στάθης Σχίζας και Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψαν στην Ελλάδα -Φωτογραφίες

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά κατά της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά -«Τρομερή κακία και τοξικότητα»

Keywords
Τυχαία Θέματα