Χαμός στο πλατό του Masterhef! Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε Σταύρο και Ντέμη! Παρενέβησαν οι κριτές!

Λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία του Masterchef για να οριστούν οι παίκτες που θα μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Masterchef, ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε αν υπάρχει κάποιος από τους παίκτες που θέλει να αλλάξει την ψήφο του. Η Μαρία Μπέη σήκωσε το χέρι της και προχώρησε στην αλλαγή των ψήφων της. Όταν επέστρεψε, ο Σταύρος Γεωργίου ζήτησε κι εκείνος να αλλάξει τις ψήφους του, όμως αυτή του η κίνηση προκάλεσε τα γέλια των παικτών που βρίσκονταν στον εξώστη και την οργή του Σταύρου.

«Είναι

αστείο;», είπε εκνευρισμένος ο Σταύρος γυρνώντας προς τον εξώστη, ενώ στη συνέχεια απευθυνόμενος στην κάμερα του Masterchef ανέφερε: «Δεν σέβονται την ιερή στιγμή της ψηφοφορίας γιατί είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του διαγωνισμού! Σκάσε και περίμενε να δεις τι θα γίνει! Χλευάζεις και γελάς… Ποιος γέλασε δεν ξέρω. Θα μάθω και θα έχει πρόβλημα αυτός που γέλασε.»

Λίγο αργότερα η ένταση επανήλθε πάλι σχετικά με την ψηφοφορία και το πως ψηφίζουν οι παίκτες. Μια κουβέντα της Ντέμης έβγαλε εκτός εαυτού τον Σταύρο Γεωργίου.

«Μη λέτε ό,τι θέλετε!», φώναξε ο Σταύρος.

«Ό,τι θέλουμε θα λέμε, υπάρχει δημοκρατία και μπορούμε να μιλάμε», απάντησε η Ντέμη.

«Τα πράγματα που μου λες δεν στέκουν! Σε ακούω πολλές φορές τι λες και λές μαλ@@@. Προφανώς δεν έχεις βρεθεί εδώ για να δεις πως νιώθεις», αντέδρασε ο Σταύρος ανεβάζοντας τους τόνους.

«Είναι παιχνίδι ρε φίλε, πώς νιώθεις; Θα πας σπίτι σου ή θα βγεις έξω να δουλέψεις. Θα πάω σπίτι μου», απάντησε έξαλλη η Ντέμη, βγάζοντας εκτός εαυτού τον Σταύρο που της απάντησε: «Θα πας!»

«Ηρεμία παιδιά! Ήσυχα! Στοπ!», παρενέβησαν οι κριτές.

Δείτε τον καβγά τους:

Διαβάστε ακόμα:

Masterchef: Επέστρεψε ο Κουτσόπουλος! Τι είπε για την αδιαθεσία του;

Συγκινεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ρωτάει αν είμαι καλά ενώ η δική του κατάσταση έχει χειροτερέψει»\

Χριστίνα Μπόμπα: Το νέο μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της

Keywords
Τυχαία Θέματα