Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/3

Ένα κομμάτι σε broderie anglaise -αναφερόμαστε στη γνωστή τεχνική με το βελονάκι- δεν θα πρέπει να λείπει από την ανοιξιάτική σου γκαρνταρόμπα. Είναι ευκολοφόρετα, άνετα και δροσερά ενώ αποπνέουν φρεσκάδα και αθωότητα. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις για τις elegant εμφανίσεις σου.

Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας pinkflow που αποτελείται από ελαστική μπλούζα με broderie μανίκια και φούστα broderie με βολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ζώνη Peace and Chaos και δίχρωμα cow boy boots, Makris.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο μαύρο eyeliner, οι βλεφαρίδες Sweedlashes και το nude κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της τα οποία έπιασε σε ένα ponytail και άφησε ανέμελες τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Τα broderie ρούχα σε διάφορα χρώματα είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των celebrities που λατρεύουμε, των fashion bloggers που παρακολουθούμε συχνά και των κοριτσιών που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα, ενδιαφέρονται για τη μόδα και θέλουν πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω looks σας αρέσει περισσότερο και θα το υιοθετούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις 21 Ιούλ, 2019 στις 9:00 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

From our family to you and yours. Blessings to you all this holiday season

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman) στις 23 Δεκ, 2019 στις 10:17 μμ PST

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/3

Keywords
Τυχαία Θέματα