Στο σπίτι με τον αγαπημένο σου: 8 πρωτότυπα πράγματα που μπορείτε να κάνετε!

To τελευταίο διάστημα, λόγω των εξελίξεων στη χώρα μας, το πιο σοφό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε στο σπίτι. Αν είσαι σε σχέση και δεν έχεις πολλές ιδέες σχετικά με το πώς θα περάσεις τον χρόνο σου πιο ευχάριστα, παρακάτω μπορείς να δεις μερικούς τρόπους για να αποκτήσει μεγαλύερο ενδιαφέρον η μέρα σου.

#1. Ανακάλυψε όλα τα επιτραπέζια που έχεις κρυμμένα στην αποθήκη και ξεκίνα το παιχνίδι. Φέτος πολλά γνωστά παιχνίδια που αγαπήσαμε μικροί, όπως το Hotel και η Monopoly,

γίνονται και πάλι must και παίζονται ξανά σε πολλά σπίτια.

#2. Ένας διαγωνισμός μαγειρικής με τον καλό σου θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν γινόταν σε δύο βράδια. Μαγείρεψε εσύ το πρώτο βράδυ στον καλό σου και άφησε εκείνον να κάνει το ίδιο την επόμενη μέρα. Βαθμολογήστε ο ένας τον άλλον και ο νικητής μπορεί να κερδίσει 2 μέρες χωρίς να κάνει καμία δουλειά μέσα στο σπίτι!

#3. Γράψτε 2 λίστες με όλα αυτά τα πράγματα που θα θέλατε να φτιάξετε στο σπίτι σας και δεν είχατε τον χρόνο μέχρι τώρα. Φτιάξτε το συρτάρι με τις φωτογραφίες, ανανεώστε ένα έπιπλο με diy tricks από το pinterest και κάντε γενική καθαριότητα ώστε να σας βρει ο επόμενος μήνας πιο καθαρούς και οργανωμένους!

#4. Αν θέλετε να προσθέσετε μια πικάντικη νότα στη μέρα σας δοκιμάστε να παίξετε strip poker!

#5. Δοκιμάστε να φτιάξετε ένα δύσκολο φαγητό στο σπίτι, όπως σούσι ή κάποιο περύπλοκο ινδικό πιάτο.

#6. Αγοράστε ένα παζλ με πάνω από 1000 κομμάτια και λιώστε στο σπίτι φτιάχνοντας το παζλ σας.

#7. Καθαρίστε την μπανιέρα καλά και κάντε ένα bubble bath μαζί!

#8. Οργανώστε τις ντουλάπες σας για την άνοιξη και το καλοκαίρι! Βγάλτε όλα τα ρούχα εκτός ντουλάπας και συρταριών και ξεκινήστε όλη την οργάνωση από το Ο. Μπορεί η συγκεκριμένη δουλειά να σας φαίνεται τώρα βαρετή αλλά όταν ξεκινήσετε θα σας ενθουσιάσει. Επιπλέον ανανεώνοντας την ντουλάπα σας θα νιώσετε και οι ίδιοι πιο ανανεωμένοι από ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: Όλα όσα πρέπει να κάνεις αν νιώθεις αυτή τη στιγμή αναστατωμένη για τη σχέση σου

Γνωστή ψυχολόγος και ειδική σε θέματα σχέσεων αποκαλύπτει το μυστικό για μια τέλεια σχέση!

Αυτοί είναι οι λόγοι που μένεις σε μια σχέση που δεν κάνει για σένα

Keywords
Τυχαία Θέματα