Χριστίνα Μπόμπα: Το νέο μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της

Πριν δύο ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα διαγνώστηκε με κορονοϊό και η ίδια θέλησε να το γνωστοποιήσει μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια έκτοτε αναφέρει στους followers της τα συμπτώματα που της έχουν παρουσιαστεί, αλλά και τα μέτρα που έχουν πάρει μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη μπαίνοντας σε καραντίνα προκειμένου να προστατεύσουν τους ανθρώπους τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα το απόγευμα της Παρασκευής χαλάρωσε στην βεράντα του σπιτιού της και

ενημέρωσε τους followers της για την κατάσταση της υγείας της.

«#μενουμεσπιτι και αν θέλουμε παίρνουμε και τον αέρα μας στη βεράντα!  Πόσα ευχαριστώ να πω για το ενδιαφέρον σας και τα μνμτα σας! Σας αγαπώ πάρα πολύ! Είμαι καλά, έχω ακόμα δέκατα, αισθάνομαι λίγο πιο έντονη κόπωση αλλά χαμογελώ και ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας!», έγραψε συγκεκριμένα η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#μενουμεσπιτι και αν θελουμε παίρνουμε και τον αέρα μας στη βεράντα! Πόσα ευχαριστώ να πω για το ενδιαφέρον σας και τα μνμτα σας! Σας αγαπώ πάρα πολύ! Είμαι καλά, έχω ακόμα δέκατα, αισθάνομαι λίγο πιο έντονη κόπωση αλλά χαμογελώ και ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις 13 Μάρ, 2020 στις 10:00 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

My style rocks: Σωριάστηκε στο πάτωμα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

Χάρης Βαρθακούρης: Τι είπε για το τρέιλερ της Αντελίνας α λα Sharon Stone;

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μου γνώρισε τη γυναίκα του τότε, Ρούλα Κορομηλά, και με ρώτησε αν θέλω να περάσω από οντισιόν για πρωινή εκπομπή»

Keywords
Τυχαία Θέματα