Μπέττυ Μαγγίρα: Υπερασπίζεται δημόσια τη Μαρία Σολωμού -«Γιατί η Μπάρκα να αρχίσει να τη σχολιάζει; Για ποιο λόγο;»

Τα προηγούμενα 24ωρα η Δανάη Μπάρκα διαφώνησε δημόσια με τις απόψεις της Μαρίας Σολωμού σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν νεαρά κορίτσια.

«Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει κι ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος θα έλεγε “γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο”.

Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο,

ο οποίος μέσω της μουσικής του προάγει αυτό το “όλοι ίδιοι”, “αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά” και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω…

Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να βγω και να πω “οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας”, όταν ο “σύντροφός” μου… Δεν ορίζει τη Μαρία ο σύντροφός της, όμως, καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της στο Mega.

Το πρωί του Σαββάτου 30/9, η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της τοποθετήθηκαν σχετικά με την κόντρα ανάμεσα σε Μπάρκα και Σολωμού στον αέρα του «I Love Σου Κου», με την οικοδέσποινα της εκπομπής να υποστηρίζει δημόσια την ηθοποιό.

Όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του ΑΝΤ1

«Έφτασε η στιγμή που θα συμφωνήσω με τη Μαρία Σολωμού. Αυτό θα πω εγώ. Που γενικά την πάω τη Μαρία. Μπορεί να μην συμφωνώ με όσα λέει η Μαρία πάντα, ή με τον τρόπο που τα λέει. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ τη Μαρία θα την υπερασπιστώ. Γιατί σαν μάνα άνω των 35 και εγώ, γενικότερα δε μου αρέσει να βλέπω extreme πράγματα σε τόσο μικρά κορίτσια.

Εννοείται ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλλά επειδή τα κορίτσια σε αυτή την ηλικία δε μπορούν να ξέρουν ακόμη τι θέλουν και πως το θέλουν… Και γιατί η Δανάη να αρχίσει να σχολιάζει τη Μαρία σε σχέση με τη δική της εμφάνιση και ποιον σύντροφο έχει; Για ποιο λόγο; Τι σχέση έχει να κάνω τα μαλλιά μου ράστα με το υαλουρονικό και τις πλαστικές;», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Πέμη Ζούνη: «Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές και μέχρι εκεί»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιστρέφει για 11η χρονιά στον Alpha -Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό είπε το μεγάλο «ναι» στο «Ναυάγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα