Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Κάθε πολίτης που θέλει να είναι ενεργός οφείλει να βγαίνει μπροστά και να αναλαμβάνει ουσιαστική δράση»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, κατεβαίνει υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές, θέλοντας μετά το θέατρο και την τηλερόαση να… χαράξει μια νέα πορεία, αυτή στον πολιτικό στίβο.

Συγκεκριμένα είναι υποψήφια στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη

του Νίκου Χαρδάλια, «Αττική Μπροστά».

Λίγο πριν τις εκλογές τις ζητήσαμε να μας απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις.

Διαβάστε όλα όσα μας είπε παρακάτω.

Από πότε ξεκίνησε η ενασχόλησή σας με τα κοινά;

Από πολύ μικρή ηλικία. Είχα έντονο το αίσθημα της ευθύνης και γι αυτό πιστεύω ότι κάθε πολίτης που θέλει να είναι ενεργός οφείλει να βγαίνει μπροστά και να αναλαμβάνει ουσιαστική δράση. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο χώρος που μπορώ να κάνω πράξη όσα θέλω και αυτό με οδήγησε στην απόφασή μου να θέσω την υποψηφιότητά μου. Μου έγινε μία πρόταση που πραγματικά με αφορά.

Πώς πιστεύετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε στην περιφέρεια;

Στην περιφέρεια και γενικά στην τοπική αυτοδιοίκηση, μπορείς να βοηθήσεις σε ουσιαστικό επίπεδο έχοντας καλύτερη και πιο άμεση επαφή με τους πολίτες. Γι αυτό και αποφάσισα να μπω στον πολιτικό στίβο μετά την τιμητική πρόταση που μου έγινε. Με τον Νίκο Χαρδαλιά έχουμε κοινό αξιακό σύστημα. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο πραγματικά εκτιμώ. Έχει αποδείξει ότι είναι εργατικός, ικανός και αποτελεσματικός και έχει τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία που τον κάνει κατάλληλο για την θέση του Περιφεριάρχη.

Ποια είναι η προτεραιότητά σας αν εκλεγείτε;

Προτεραιότητα μου είναι ο άνθρωπος και η πολιτική που θα ασκήσω εφόσον εκλεγώ θα είναι αμιγώς ανθρωποκεντρική. Σίγουρα θα ήθελα να ασχοληθώ με το πολιτιστικό κομμάτι της περιφέρειας, καθώς λόγω της επαγγελματικής μου ταυτότητας θεωρώ πως μπορώ να ανταπεξέλθω επάξια. Σε κοινωνικό επίπεδο με απασχολεί ιδιαίτερα η οικολογική συνείδηση των πολιτών καθώς και οι κακοποιημένες γυναίκες, παιδιά και αδέσποτα. Τα παραπάνω είναι τομείς που είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και θα ήθελα μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης να κάνω κάτι πάνω σε αυτά.

Διαβάστε ακόμα:

Πέμη Ζούνη: «Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές και μέχρι εκεί»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιστρέφει για 11η χρονιά στον Alpha -Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό είπε το μεγάλο «ναι» στο «Ναυάγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα