Γιάννα Παναγοπούλου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της -Οι φωτογραφίες και το μήνυμά της

Την περασμένη Τρίτη 26/9 η Γιάννα Παναγοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.200 γραμμαρίων. Από την ημέρα αεκείνη, τόσο η γλυκιά μανούλα όσο και ο σύζυγός της, Γιάννης Σταυρίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς περίμεναν πως και πως να γεννηθεί ο καρπός του έρωτά τους.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές. Ο μπέμπης είναι δύο ημερών, γέννησα με καισαρική και ο μπέμπης είναι πολύ καλός. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλους και ιδιαίτερα στην Κατερίνα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Γιάννης Παναγοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

μετά την γέννηση του γιου της.

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Γιάννα Παναγοπούλου και τον νεογέννητο γιο της

Το πρωί του Σαββάτου 30/9 η γνωστή δικηγόρος αποκάλυψε μέσα από τα social media πως πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με τον γιο της και ότι επιστρέφουν στο σπίτι τους.

«Επιτέλους επιστρέφουμε σπίτι μας… τρεις! Το ταξίδι μας ξεκινάει με απερίγραπτη ευτυχία, αγάπη και ευγνωμοσύνη. Ευχαριστούμε από καρδιάς έκαστον για τις πολύτιμες ευχές σας και τα υπέροχα δώρα σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Γιάννα Παναγοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτησή της:

Διαβάστε ακόμα:

Πέμη Ζούνη: «Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές και μέχρι εκεί»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιστρέφει για 11η χρονιά στον Alpha -Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό είπε το μεγάλο «ναι» στο «Ναυάγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα