Αυλαία για το Πρω1νό: Η συγκίνηση και το μήνυμα της Φαίης -«Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση»

Μια επιτυχημένη σεζόν έφτασε στο τέλος της για το Πρω1νό, με τη Φαίη μας και τον Γιώργο Λιάγκα να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό που τους στήριξε και τους χάρισε πρωτιές στους πίνακες της τηλεθέασης.

Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, αναφέροντας: «Μια χρονιά φτάνει στο τέλος της, μια ιδιαίτερη χρονιά… Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τη Φαίη, τον ANT1 και τους ανθρώπους που δούλεψαν γι’ αυτή την εκπομπή. Σε αυτή εδώ τη δημοσιογραφική ομάδα είδα αυτή τη σπίθα

για τη δουλειά. Έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για την εκπομπή όλη τη χρονιά».

Στη συνέχεια, η Φαίη είπε συγκινημένη: «Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Δεν μπορώ να περιγράψω μέσα σε ένα λεπτό τα 9-10 χρόνια στον ANT1. Θα συγκρατηθώ γιατί χθες μου ήρθαν στο μυαλό τα λόγια της γιαγιάς μου που μου έλεγε ότι με παρακολουθεί επειδή γελάω και είμαι λαμπερή… Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν.

Να ευχαριστήσω την οικογένεια του ANT1 γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά σε στηρίζουν. Ευχαριστώ την ομάδα κι όλους τους συνεργάτες που πέρασαν από εδώ. Σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι».

Διαβάστε ακόμα:

 Ανδρέας Γεωργίου: «Είχα φτάσει στο σημείο να βάλω υποθήκη το σπίτι μου»

 Σπύρος Μπιμπίλας για Αλέξη Κούγια: «Ξέρει ότι με προσβάλει… Κάτι θα κάνω κι εγώ όταν θα έρθει η ώρα»

Ελεονώρα Μελέτη: Φινάλε για το «Mega Καλημέρα» – Το αντίο της Φλορίντας Πετρουτσέλι

Keywords
Τυχαία Θέματα