Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες με το νυφικό της και το τρυφερό μήνυμα!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το περασμένο Σάββατο (06/10) στη Μύκονο. Επέλεξαν το εν λόγω νησί, καθώς έχει συνδεθεί με τον έρωτα τους, αλλά και επειδή η γαμήλια δεξίωση έγινε στο ξενοδοχείο που διατηρεί ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Η Αθηνά Οικονομάκου έφτασε στην εκκλησία με βάρκα και ο γαμπρός ντυμένος στα λευκά, την περίμενε με ανυπομονησία και αγωνία. Το εκκλησάκι ήταν στολισμένο με πολύχρωμα λουλούδια, τα οποία ταίριαζαν απόλυτα με το λευκό και μπλε που κυριαρχεί στο νησί. Η ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε τη διαφορά με το νυφικό που επέλεξε.

Η Celia Kritharioti έφτιαξε ένα νυφικό με boho επιρροές, το οποίο ανέδειξε μοναδικά η Αθηνά Οικονομάκου. Μάλιστα, ήταν σίγουρα η ιδανική πρόταση για τον γάμο της, μιας και έγινε σε νησί. Αμέσως μετά το θρησκευτικό μυστήριο ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση, στην οποία περίμενε μια έκπληξη τους καλεσμένους. Στον χώρο της δεξίωσης, υπήρχε μια μεγάλη πισίνα στην οποία έκαναν show κολυμβήτριες.

Το ζευγάρι χόρεψε και διασκέδασε με τους καλεσμένους του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τα social media κατέκλυσαν σχετικά στιγμιότυπα από τις στιγμές ευτυχίας που βίωσαν. Το πρωί της Τρίτης, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Πάντα δική σου, πάντα δικός μου, πάντα εμείς».

Το βράδυ της Τετάρτης δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από το γάμο της, τις οποίες δημοσίευσε με μια πολύ τρυφερή λεζάντα. Συγκεκριμένα, έγραψε: “«Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί γάμους και νυφικά.. και ειδικά κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το άγχος, και το τρέξιμο για την διοργάνωση του γάμου μου σε συνδυασμό με τη δουλειά μου και τις αμέτρητες ευθύνες ως νέα μανούλα, με έκαναν πολλές φορές να αναρωτηθώ “γιατί το περνάω όλο αυτό;” Τώρα ξέρω!!! Θα το ξαναέκανα ακόμα και εάν ήταν 100 φορές πιο δύσκολο! Ήταν το ωραιότερο πάρτι ever και ναι, για μένα το νυφικό μου ήταν το ωραιότερο νυφικό του κόσμου όλου. Σ´ ευχαριστώ και πάλι υπέροχη @celiakritharioti Ps @christoskerabos Ήμουν πολύ τυχερή που σε είχα δίπλα μου σε όλο αυτό”.

Φυσικά, τα σχόλια και τα likes από τους followers της “έπεσαν” βροχή!

Δείτε την ανάρτηση της:


View this post on Instagram

A post shared by ᴬᵀᴴᴵᴺᴬ ᴼᴵᴷᴼᴺᴼᴹᴬᴷᴼᵁ (@athinao1konomakou) on Oct 10, 2018 at 9:38am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Οι αποκαλύψεις του Γαλανού για την Βουγιουκλάκη: Ο τρόπος που έμαθε ότι είχε καρκίνο και η απάντηση στο αν ήταν ζευγάρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα