Αθηνά Οικονομάκου – Μαίρη Συνατσάκη: Μιλούν για τη συνεργασία τους – «Η κριτική είναι πιο αυστηρή σε εμάς»

Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» συνάντησε τη Μαίρη Συνατσάκη και την Αθηνά Οικονομάκου στο κατάστημα, όπου πωλούνται τα ρούχα που οι ίδιες σχεδιάζουν στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο δυναμικές γυναίκες έδωσαν τις στιλιστικές συμβουλές τους για τα καλοκαιρινά outfits, μιας και ο Ιούνιος είναι προ των πυλών, και μίλησαν για τη συνεργασία τους.

«Δεν ήμασταν φίλες, συμπαθιόμασταν από απόσταση σε ένα κοινωνικό πλαίσιο. Ήταν στόχος μας να δείξουμε ότι οι γυναίκες μπορούν να συνεργαστούν παρά τη φήμη που υπάρχει ότι είμαστε πολύ ανταγωνιστικές. Από τη δυναμικότητα της Αθηνάς Οικονομάκου κάτι έχω πάρει ξεκάθαρα…», ήταν τα πρώτα λόγια της Μαίρης Συνατσάκη.

Από την πλευρά της, η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε: «Εγώ πάντα ήμουν πιο αυστηρή. Δείχνω τρομερή κατανόηση, έχω υπομονή μέχρι ενός σημείου όμως, γιατί πρέπει να βγει η δουλειά».

Αναφερόμενες στη συνεργασία τους, η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Έχουμε πάρει πολύ ωραία πράγματα η μία από την άλλη και γι’ αυτό πάει καλά. Επειδή είμαστε διάσημες, δεν θα πουλήσει το προϊόν, το έχω καταλάβει τρία χρόνια τώρα. Είναι άλλη η σχέση με τον καταναλωτή».

Και η Αθηνά Οικονομάκου πρόσθεσε: «Ο καταναλωτής έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις και πολύ πιο εύκολα σε στήνει στον τοίχο. Η κριτική είναι πολύ πιο αυστηρή σε εμάς απ΄ότι είναι σε μια κοπέλα που έχει ένα brand ρούχων και θα το πάρεις και θα πεις “μια χαρά είναι”. Σε εμάς δεν υπάρχει αυτό, το ρούχο πρέπει να είναι τέλειο».

Ακόμα, η Αθηνά Οικονομάκου εξήγησε πώς καταφέρνει να συνδυάζει τη μητρότητα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της: «Είναι μαγική η ζωή με τα παιδιά αλλά πραγματικά από θέμα σωματικής κούρασης και αϋπνίας, που είναι αυτά που σε εξαντλούν, είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστείς, όταν δουλεύεις και τόσο πολύ. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και να τα χειρίζομαι όλα με έναν τρόπο που να μην με ταράζουν μέσα στην καθημερινότητά μου. Τα κανονίζω όλα έτσι, ώστε όταν γυρίζω σπίτι να μην κοιτάζω καν το τηλέφωνό μου. Κοιμάμαι καλά, τρώω καλά και κάνω πολύ σωστό προγραμματισμό».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ρεγγίνα Μακέδου: Ξύρισε για δεύτερη φορά τα μαλλιά της και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε από την αδερφή της, Δήμητρα, να της πάει στη φυλακή

 Αντώνης Κανάκης: Αποχαιρετά τον Βαγγέλη Παπαθανασίου και αποκαλύπτει πώς και πότε γνωρίστηκαν

Keywords
Τυχαία Θέματα