Άσπα Τσίνα: Η ανάρτηση-καρφί προς την παραγωγή του J2US και οι δηλώσεις της για την κριτική επιτροπή!

Ο Μάριος Πρίαμος και η Άσπα Τσίνα ερμήνευσαν εχθές (16/5) στο 4o live του J2US το τραγούδι της Anastasia με τίτλο «Left Outside Alone».

Η Άσπα Τσίνα, όμως, φαίνεται πως εκνευρίστηκε με την κριτική επιτροπή… Πιο συγκεκριμένα, μόλις το μουσικό ζευγάρι τελείωσε το act του επί σκηνής, η ίδια αναφέρθηκε στην επιτροπή λέγοντας πως «επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα την συνομιλία σας περί της Βουγιουκλάκη και του Χατζιδάκη και από το κοντρόλ επάνω τι σας έλεγαν περί “α πα πα” και ιστορίες… που δεν μπήκε στο βίντεο»,

με τον Σταμάτη Φασουλή να παίρνει θέση και να προσπαθεί να της εξηγήσει πως επρόκειτο για παρεξήγηση και πως αυτά τα σχόλια που άκουσε αφορούσαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία εμφανίστηκε πριν από εκείνη.

Ωστόσο η ίδια επέμενε στα λόγια της και συνέχισε τονίζοντας πως «αν έχω κάτι προσωπικό με κάποιον από εσάς όλα αυτά τα χρόνια ή αν σας γνώριζα και από πριν μπορείτε να το πείτε στον κόσμο».

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα ειπώθηκαν την ώρα της κριτικής της!

Μετά το τέλος του γυρίσματος η Άσπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» υποστηρίζοντας και πάλι την άποψη που εξέφρασε μπροστά στην κριτική επιτροπή και λέγοντας πως άκουσε τον Σταμάτη Φασουλή να την χαρακτηρίζει τρελή.

Εκτός αυτού όμως η Άσπα δημοσίευσε και ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο εμμέσως κατηγορεί την παραγωγή για μοντάζ. «Μοντάζ = Φόβος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» τόνισε πως «είπα ξεκάθαρα στην επιτροπή πως όση ώρα περίμενα, λίγο πριν βγούμε δηλαδή, άκουγα συνομιλίες που γίνονταν μεταξύ των κριτών και σε συνεννόηση με την παραγωγή. Ε όταν στήνουμε τέτοια προγράμματα, θέλουμε να δημιουργούμε και ίντριγκες και καταστάσεις που λίγο να το τεντώνουμε το πράγμα. Όμως, επειδή εξαντλήθηκε αυτό το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας, δεν υπήρχε κανένας λόγος να επανέλθει. Για αυτό και προειδοποίησα, πριν ξεκινήσει η κριτική επιτροπή, ήξερα δηλαδή εφόσον είχα ακούσει από το ακουστικό, τι θα ειπωθεί».

Στην συνέχεια η Άσπα Τσίνα συμπλήρωσε πως «καταλαβαίνω και τη θέση τους, πρέπει και εκείνοι όμως να καταλάβουν και τη δική μου την θέση. Έτσι; Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης. Η ζωή μου δεν εξαρτάται από την τηλεόραση. Στην τηλεόραση, όπως φαίνεται, ο κόσμος αγαπάει τους ειλικρινείς ανθρώπους και αυτό είναι ένα όπλο μου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ανέφερε:

Διαβάστε περισσότερα:

Γιάννης Στάνκογλου: Αλλάζουν τα δεδομένα γύρω από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες!

Έτσι πέρασε το πρωί της Κυριακής η Φαίη μας με τα παιδάκια της!

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε πως πέρασε το Σαββατόβραδό της μαζί με τον σύντροφό της!

Keywords
Τυχαία Θέματα