Άρτα: Σοκάρει η απολογία του 37χρονου πατέρα – «Έφτασα στο αυτοκίνητο και το παιδί ήταν νεκρό»

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 37χρονος πατέρας του νεκρού βρέφους στην Άρτα μετά την απολογία του στην ανακρίτρια. Ωστόσο, ο 37χρονος απαγορεύεται να εξέλθει από τη χώρα.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA εξασφάλισε και παρουσίασε ένα μέρος από την απολογία του 37χρονου στο δικαστήριο. Τόσο ο ίδιος όσο η 27χρονη μητέρα παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

«Το παιδί είχε αποκοιμηθεί στο καρεκλάκι. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό

έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Κλείδωσα το αυτοκίνητο και έφυγα με το υπηρεσιακό για Λευκάδα.

Όταν με κάλεσε η γυναίκα μου στο τηλέφωνο στις 14:40 ρωτώντας με πού είναι το παιδί μας της απάντησα στον βρεφονηπιακό σταθμό. Εκείνη μου είπε ότι βρίσκεται εκεί και την ενημερώνουν ότι το παιδί δεν ήρθε.

Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν το είχα πάει. Μπήκα ανάποδα στο δρόμο και έφτασα στο αυτοκίνητο μου. Το παιδί μου ήταν νεκρό», ήταν τα λόγια του πατέρ.

Το χρονικό της τραγωδίας στην Άρτα

«Το πρωί της Τρίτης 9/5, ο πατέρας πήρε το κοριτσάκι περίπου στις 7 το πρωί για να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό. Για άγνωστο λόγο εκείνος δεν το έπραξε. Στάθμευσε το αυτοκίνητο του και χωρίς να αντιληφθεί ότι είχε ξεχάσει το μωρό δεμένο στο καρεκλάκι του, στο πίσω κάθισμα του ΙΧ του, πήρε το υπηρεσιακό όχημα και μετέβη στη Λευκάδα.

Το αυτοκίνητο στο οποίο ο πατέρας είχε ξεχάσει το βρέφος ήταν σε ένα σημείο απ’ όπου διέρχονται πολίτες, αλλά είχε φιμέ τζάμια. Όταν η 27χρονη μητέρα κάλεσε τον 37χρονο σύζυγό της και τον ρωτήσει γιατί δεν πήγε το παιδί στο βρεφονηπιακό σταθμό, κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί, ωστόσο δεν περίμεναν την τραγική κατάληξη που είχε.

«Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο», ήταν η απάντηση του πατέρα, ο οποίος έκανε το μοιραίο λάθος.

Διαβάστε ακόμα:

 Αγγελική Νικολούλη: «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους σήμερα, θα είναι καυτή νύχτα»

 Σοφία Αλιμπέρτη: Αποδέχτηκε την πρόκληση και μεταμορφώθηκε σε… άνδρα – Επικό αποτέλεσμα

 Ηλίας Ψινάκης σε Δέσποινα Βανδή: «Πως το λέγαν αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου;»

Keywords
Τυχαία Θέματα