«Η Ελένη Φουρέιρα είχε λιποθυμήσει στη Eurovision πριν βγει στη σκηνή»

Μια μεγάλη αποκάλυψη για την Ελένη Φουρέιρα και την εμφάνισή της στη Eurovision έκανε ο Παντελής Τουτουντζής κατά τη διάρκεια του J2US. Ο γνωστός make up artist είναι στενός συνεργάτης και φίλος της τραγουδίστριας και τότε βρισκόταν στο πλευρό της.

Ο ίδιος, λοιπόν, αποκάλυψε πώς από τη μια στιγμή στην άλλη σκαρφάλωσαν από την τελευταία στη δεύτερη θέση, μετά την πρώτη εμφάνισή της στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

«Φύγαμε 26η θέση. Τρέμαμε στο

αεροπλάνο από το άγχος μας και της είπα “άμα πάμε άπατοι, παίρνουμε το αεροπλάνο και πάμε Ίμπιζα να κρυφτούμε”.

Στην πρώτα πρόβα – μέχρι τότε δεν είχε δει κανείς τι κάνει η Ελένη πάνω στη σκηνή – έγινε χαμός. Όλοι οι δημοσιογράφοι σήκωσαν απότομα το κεφάλι τους και άρχισαν να γράφουν στα sites. Βρεθήκαμε μέσα σε 1 ώρα στη δεύτερη θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο Παντελής Τουτουντζής αποκάλυψε πως η Ελένη Φουρέιρα είχε εξαντληθεί τόσο από τις πρόβες, την πίεση και την κούραση, που λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για την πρόβα για την κριτική επιτροπή, λιποθύμησε στα χέρια των συνεργατών της.

Ειδικότερα, ο make up artist είπε: «Η Ελένη ήταν στρατιώτης. Τα έδωσα όλα! Ήρθε και ο Μποτία. Στην πρόβα που κάναμε για την επιτροπή, από τις πολλές πρόβες, την πίεση και τη δουλειά, είναι έτοιμη μέσα στην παγιέτα και το γκλίτερ και ξαφνικά λιποθυμάει.

Λιποθύμησε από την εξάντληση. Τη σηκώνουμε, της λέμε να πάμε σε έναν γιατρό και μας απαντάει “το ‘χω”. Και βγήκε!».

Διαβάστε ακόμα:

 Καίτη Γαρμπή: Ντελίριο στο Twitter για την επανεμφάνιση με το τραγούδι της Eurovision 30 χρόνια μετά

 J2US: Χαμός στο πλατό με την αποκάλυψη του secret κριτή – Βίντεο

 Θάνος Καλλίρης: «Χώρισα από τη Ναταλία Γερμανού γιατί δεν ήθελε να κάνει παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα