Αυτός είναι ο τρόπος να αποκτήσετε τέλεια φρύδια μόνες σας στο σπίτι!

Τα φρύδια είναι ένα από τα σημεία του προσώπου το οποίο περιποιείστε ευλαβικά αφού γνωρίζετε πως αν είναι τέλεια τότε όλα δείχνουν αρμονικά και με την τέλεια συμμετρία.

Καταφέρατε να αποκτήσετε το τέλειο σχήμα, πάντα με την βοήθεια της αγαπημένης σας brow expert. Άλλωστε, οι περισσότερες από εσάς στο παρελθόν τα είχατε βγάλει αρκετά με αποτέλεσμα να έχετε μια λεπτή γραμμή που δεν είναι πλέον τάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Τα τελευταία χρόνια οι make up artists έχουν καταλήξει πως τα πλούσια και γεμάτα φρύδια χαρίζουν ένταση στο βλέμμα και σας κάνουν να δείχνει νεότερες. Κι εσείς ακολουθήσατε τη συμβουλή τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και τώρα, που η brow expert μένει στο σπίτι, εσείς πρέπει να περιποιηθείτε μόνες τα φρύδια σας με προσοχή. Μη χαλάσετε το σχήμα τους. Πως ακριβώς θα το κάνετε; Οι ειδικοί εξηγούν:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benefit Cosmetics US (@benefitcosmetics)

Αρχικά θα τα χτενίσετε με το ειδικό, μικρό βουρτσάκι. Στη συνέχεια θα τονίσετε το σχήμα με το μολύβι ή σκιά φρυδιών, όπως ακριβώς κάνετε όταν πρόκειται να βγείτε. Και τότε είναι η στιγμή να αφαιρέσετε τις μικρές τρίχες που έχουν βγει πέρα και έξω από τη φυσική καμπύλη.

Είναι τόσο απλό και αποτελεσματικό.

Προσοχή: Μην αφαιρείτε τις τρίχες που βρίσκονται πάνω από τα φρύδια και μην αλλάξετε μόνες σας σχήμα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Τα beauty trends που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες!

Skinimalism: Μάθετε τα πάντα για τη νέα beauty τάση που σίγουρα θα σας ξετρελάνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα