Άρης Σοϊλέδης: Ραγίζει καρδιές μιλώντας για τους θανάτους του αδερφού και του μπαμπά του

Σε μία κατάθεση ψυχής προέβη ο Άρης Σοϊλέδης κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού στο Survivor. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στα γεγονότα που τον σημάδεψαν στη ζωή του, όπως είναι ο θάνατος του αδερφού του – που ήταν χρήστης ναρκωτικών – αλλά και του πατέρα του έξι μήνες αργότερα. Ο Άρης Σοϊλέδης συγκλονίζει με την εξομολόγησή του.

Για τον εθισμό των δύο αδερφών του στα ναρκωτικά

«Ήταν ένα όνειρο που δεν το πίστευα όταν ήμουν στον Ολυμπιακό,

βρέθηκα συμπαίκτης με τον Τζόρτζεβιτς και πρώτο μου μέλημα ήταν να βοηθάω την οικογένειά μου, η οποία περνούσε πολύ δύσκολα, όχι μόνο οικονομικά αλλά και γιατί τα δύο από τα πέντε αδέρφια που ήμασταν, είχαν μπλέξει με τα ναρκωτικά και οι γονείς μου περνούσαν ένα μαρτύριο όλα αυτά τα χρόνια και δεν ήξερα τι να κάνω. Με τα πρώτα λεφτά που πήρα από το συμβόλαιο που είχα κάνει τότε στον Ολυμπιακό, έβαλα τα αδέρφια μου σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης, το οποίο θα τους άλλαζε το αίμα και δεν θα είχαν τους σωματικούς πόνους.

Ο κόσμος των ναρκωτικών είναι καταστροφή κι όσοι το ζούνε το ξέρουν. Περισσότερο πονάνε αυτοί που είναι γύρω από αυτά τα παιδιά κι όχι αυτά τα παιδιά. Τελικά, τα λεφτά πήγαν στράφι γιατί τα αδέρφια μου ξεκίνησαν πάλι τα ίδια μόλις βγήκαν από το πρόγραμμα. Οι γονείς μου τσακωνόντουσαν γιατί ο πατέρας μου δεν τους ήθελε στο σπίτι, είχαν κάνει πολλά άσχημα πράγματα για την οικογένειά μας. Ζούσα ένα μαρτύριο όντας παίκτης του Ολυμπιακού, σκεφτόμουν τι περνούσαν οι γονείς μου πίσω».

Για τον θάνατο του αδερφού του

«Όταν πήρα μεταγραφή από τη μικρή ομάδα της Ρουμανίας στη μεγάλη, φτάνω κάτω από το σπίτι μου και με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Εκεί, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ήξερα πώς θα το ξεπεράσω. Η μητέρα μου ήταν ράκος. Δεν μπορώ να σου περιγράψω τις στιγμές που έζησα. Ευτυχώς είχα δίπλα μου αυτή τη γυναίκα και με βοήθησε πάρα πολύ σε όλο αυτό. Προσπάθησα να μην επηρεάζομαι στις προπονήσεις μου απ’ όλο αυτό και ήλπιζα ότι ο άλλος μου αδερφός θα ξέφευγε από τα ναρκωτικά μετά τον θάνατο του αδερφού μας».

Για τον θάνατο του πατέρα του έξι μήνες μετά τον αδερφό του

«Στο πρώτο γκολ γι’ αυτή την ομάδα με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο μπαμπάς μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από 4 χρόνια σε έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω τις εγχειρίσεις κι όλα αυτά που έπρεπε να γίνουν. Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους γιατί έδειχνα ότι είμαι το στήριγμα. Θυμάμαι ότι όταν γύρισε σπίτι ο μπαμπάς μού είπε “ευχαριστώ για όσα κάνεις για εμένα και για εμάς”. Μόλις πέθανε ο μπαμπάς αποφάσισα να τα παρατήσω όλα και να πάω να σταθώ στη μαμά μου, η οποία ήταν χαμένη μετά από δύο θανάτους μέσα σε έξι μήνες».

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει ο Στάθης Σχίζας: Η 95% αναπηρία του πατέρα του και το παιδί που γεννήθηκε όταν ήταν 20

 Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία με τον Χρήστο Δάντη – «Έγινε στην Κρήτη μετά από ένα story»

 Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι ευχές στη μικρότερη κόρη τους για τα 19α γενέθλιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα