Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ψάχνουμε για τον εγκληματία του αιώνα»

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο ίδιος ανέφερε αρχικά πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Παράλληλα, σχολίασε πως η έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς συνεχίζεται κι όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα αυτής.

«Θα καλέσουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να απολογηθεί, το πιο πιθανό είναι να απολογηθεί με υπόμνημα μέσα στις

επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον νόμο. Ψάχνουμε την εγκληματία του αιώνα για τον θάνατο των τριών παιδιών. Είναι; Αυτό θα φανεί…», ήταν τα πρώτα λόγια του Θανάση Κατερινόπουλου.

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: «Οι έρευνες συνεχίζονται από τις ανακριτικές αρχές και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Αποσυνδέω τη μία περίπτωση από την άλλη γιατί και εκεί υπήρξαν κάποια άτομα, που είχαν προαναγγείλει τον θάνατο 2-3 ημέρες νωρίτερα. Είναι άλλη έρευνα αυτή».

Και κατέληξε: «Πάντως ότι έχουμε έγκλημα του αιώνα είναι δεδομένο, οι θάνατοι αυτοί οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια. Όλα θα αποδειχθούν. Θα φανεί στην πορεία τι θα γίνει. Το τεκμήριο της αθωότητας το έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου».

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Ματσούκα: Διακοπές στην Τήνο για την ηθοποιό – Οι φωτογραφίες με το μπικίνι της

 Συγκινεί η Πωλίνα: Τα τελευταία λόγια που τής είπε ο Δάκης

 Αθηνά Οικονομάκου: Επέστρεψε από το Παρίσι και «έπεσε» στην αγκαλιά της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα