Συγκλονίζει ο Στάθης Σχίζας: Η 95% αναπηρία του πατέρα του και το παιδί που γεννήθηκε όταν ήταν 20

Μία ανάσα πριν από το τέλος του φετινού Survivor, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους πέντε φιναλίστ να μοιραστούν τις ιστορίες τους με τους τηλεθεατές.

Ο Στάθης Σχίζας αποτελεί έναν από τους παίκτες που δεν έχει μιλήσει πολύ για τη ζωή του, ωστόσο έχει αποκαλύψει με καμάρι πως είναι πατέρας ενός μικρού κοριτσιού. Το τελευταίο διάστημα ο ίδιος έχει σχολιαστεί και για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την οποία πρόσφατα επιβεβαίωσε

εκείνη.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, ο Στάθης Σχίζας άνοιξε την καρδιά του και αναφέρθηκε στα παιδικά χρόνια του, στους γονείς του και ειδικά στον πατέρα του, ο οποίος έχει 95% αναπηρία και δεν έχει επαφή με κανέναν. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η ασθένεια του πατέρα του είναι κάτι που του έχει στοιχίσει πολύ, μιας και πλέον δεν θυμάται κανέναν.

Παράλληλα, ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την κόρη του, η οποία γεννήθηκε όταν ήταν εκείνος μόλις 20 ετών. Ο Στάθης Σχίζας περιέγραψε τα δύσκολα έξι χρόνια που πέρασε μέχρι τα 26 του και τη ζωή που έκανε προσπαθώντας να επιβιώσει, η οποία σίγουρα δεν θύμιζε σε τίποτα τη ζωή που κάνουν άλλοι άνθρωποι αυτή την περίοδο της ζωής του.

Η εξομολόγησή του προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους συμπαίκτες του ενώ υπήρχαν στιγμές που και ο ίδιος «λύγισε», φέροντας στη μνήμη όλα όσα έχει βιώσει μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμα:

 Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία με τον Χρήστο Δάντη – «Έγινε στην Κρήτη μετά από ένα story»

 Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι ευχές στη μικρότερη κόρη τους για τα 19α γενέθλιά της

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ψάχνουμε για τον εγκληματία του αιώνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα