Eva Longoria: Bρέθηκε στη “χώρα των macchiatos”για την προώθηση της ταινίας “Tell it like a Woman”- Τι επέλεξε να φορέσει;

23:18 29/6/2022 - Πηγή: InStyle

Η Eva Longoria πέταξε πρόσφατα στη «χώρα των macchiatos», όπως αποκάλεσε την Ιταλία στα Instagram Stories, για να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνα 2022. Είχε φυσικά προηγηθεί και η “εντυπωσιακή” παρουσία της τον περασμένο μήνα και στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Την Τρίτη το βράδυ η ηθοποιός εμφανίστηκε στο red carpet με ένα βραδινό εντυπωσιακό μαύρο μεταξωτό φόρεμα, επαναλαμβάνοντας την επιτυχημένη εμφάνισή της στις Κάννες

αφού επέλεξε και πάλι δημιουργία του οίκου Alberta Ferretti.

Mε τις δύο επιλογές της από τον οίκο Alberta Ferretti – αριστερά στο Φεστιβάλ της Ταορμίνα δεξιά στις Κάννες.

Το φόρεμα είχε κεντημένο μπούστο από τούλι με περίπλοκες λεπτομέρειες και γυμνή πλάτη και καθώς το δαντελένιο κεντητό μπούστο ήταν πολύ εντυπωσιακό δεν φόρεσε κάποιο κόσμημα. Τα μαλλιά της τα είχε μαζεμένο σε έναν εντυπωσιακό κότσο, φρόντισε δε να τονίσει τα μάτια της με μακιγιάζ smokey eye και να βάλει ένα γυαλιστερό κραγιόν στα χείλη της.

Την επόμενη ημέρα στο καθιερωμένο photocall για την προώθηση της ταινίας της είχε μια εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση επιλέγοντας όμως αυτή τη φορά κοστούμι.  Η νέα της ταινία με τίτλο «Tell It Like A Woman» είναι μια ανθολογία με γυναικεία καθοδήγηση χωρισμένη σε έξι τμήματα και πρωταγωνιστούν επίσης η Cara Delevingne και η Jennifer Hudson.

Η ηθοποιός έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο λευκό κοστούμι της που συνδύασε με χρυσά βραχιόλια και κολιέ ενώ τα καστανά μαλλιά της τα είχε ελεύθερα με απαλούς κυματισμούς και το μακιγιάζ της ήταν φυσικό.

Μέσα στην ημέρα η ηθοποιός συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει το παραδοσιακό παγωμένο επιδόρπιο της Σικελίας, τη Γρανίτα, στο Βam Bar με τη συντροφιά του Andrea Iervolino.

Η Εύα Longoria αυτό το διάστημα έχει στα σκαριά αρκετά κινηματογραφικά έργα, με πιο πρόσφατο την εμφάνισή της στην κωμωδία Unplugging δίπλα στον Matt Walsh και τη Lea Thompson.

Keywords
Τυχαία Θέματα