Αποκλειστικά στο Πρω1νό: Μονομαχία για τη θέση του τρίτου κριτή στο My Style Rocks!

Το My style rocks επιστρέφει με τη νέα χρονιά και οι προετοιμασίες στον ΣΚΑΙ είναι πυρετώδεις. Όσο οι μέρες περνούν τα πρόσωπα θα πρέπει να κλείσουν σιγά σιγά για να είναι όλα έτοιμα. Όπως μετέφερε αποκλειστικά στο Πρω1νό η Αφροδίτη Γραμμέλη, αν και οι δύο άντρες της κριτικής επιτροπής θεωρούνται σχεδόν σίγουρη, στη θέση της γυναίκας -κριτή συμβαίνει μια ισχυρή μονομαχία ανάμεσα στην Αλεξάνδρα

Κατσαΐτη και την Κάτια Ζυγούλη.

«Περνούν οι μέρες και θα πρέπει και ο ΣΚΑΪ κάποια στιγμή να αποφασίσει ποιους τελικά θα δούμε στο My style rocks. Υπάρχει ένα μικρό κόλλημα για την τρίτη θέση της κριτικής επιτροπής όπου ναι μεν θεωρούμε σίγουρους τους κυρίους Στέλιο Κουδουνάρη και Λάκη Γαβαλά, από την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ και θέλουμε μια γυναίκα.

Η μονομαχία είναι ανάμεσα στην Κάτια Ζυγούλη και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Ακόμα δεν έχουν καταλήξει. Διαφορετικές προτάσεις.

Για την παρουσίαση η Δούκισσα Νομικού θεωρείται το φαβορί. Το σενάριο με την Κατερίνα Στικούδη εγκαταλείφθηκε νωρίς διότι υπήρχε εμπλοκή και από τις δύο πλευρές», ανέφερε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Έγκυος στον 5ο μήνα Ελληνίδα celebrity!

Σωτηροπούλου – Μαραβέγιας: Η αλήθεια για το… γάμο τους!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έκανε… σαματά στο Πρω1νό που βρήκε την Παραδεισανού στη θέση του! «Εσύ φταις που…»

Keywords
Τυχαία Θέματα