Η ενόχληση της Ζενεβιέβ με παίκτρια του GNTM: “Δεν δείχνεις σεβασμό με αυτό που κάνεις”

Στο αποψινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model 2 η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με την ενδυματολόγο Jenny Sireac επισκέφτηκαν τις διαγωνιζόμενες στο σπίτι του ριάλιτι.

Μάλιστα, τους ετοίμασαν μια δοκιμασία για styling και τους ζήτησαν να χωριστούς σε δυάδες προκειμένου να ανταλλάξουν ντουλάπες και να συνεργαστούν. Η Κωνσταντίνα Φλώρου με τη Σπυρούλα Κάιζερ συνεργάστηκαν, ωστόσο η πρώτη επέλεξε να μην ντυθεί σύμφωνα με τους κανόνες. “Δεν το

βρήκα τόσο πολύ και έ”βαλα τα ρούχα μου. Αλλά δεν πειράζει. Δεν πειράζει που δεν παίρνω μέρος!”, είπε στη Ζενεβιέβ. 

Τότε, η art director δεν έκρυψε την ενόχλησή της και έσπευσε να πει στην παίκτρια: “Δεν πειράζει εσένα ή δεν πειράζει εμάς; Εμάς μας ρώτησες; Πρώτον, ανήκεις σε μια ομάδα και πρέπει να μάθεις να παίζεις ομαδικά. Δεν δείχνεις σεβασμό με αυτό που κάνεις. Δεν σέβεσαι ούτε εμάς ούτε τις φίλες σου, τις συμπαίκτριές σου. Υποτίθεται η ζωή σας είναι από τις καλύτερες ζωές εκεί έξω που υπάρχουν.

Είσαστε νέες, υγιείς, συμμετέχετε σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, όμορφες και θα γίνετε μοντέλα. Υπάρχουν επαγγέλματα εκεί έξω που μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή και θα πέσεις κάτω να κλαις. Και θα σε δουν άνθρωποι που θα πουν “πραγματικά, αλήθεια τώρα; Αλήθεια λες; Τόσο πολύ δυστυχία, γιατί;”. Κάτσε, με στεναχώρησες”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Βικτώρια Καρύδα αποκαλύπτει αν θα λάβει μέρος στο My Style Rocks 3! 

Ο Snik ταξίδεψε στο Μιλάνο για να βρίσκεται κοντά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου! 

Η αποκάλυψη της Στεριανού για το GNTM: “Η αλήθεια είναι ότι έχω μάθει από μέσα ότι…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα