Θεοφανία Παπαθωμά: Οι Άγριες Μέλισσες και ο λόγος που απείχε από την τηλεόραση

16:04 12/11/2019 - Πηγή: People

Μετά από πολλά χρόνια που είχε αρκεστεί σε θεατρικές συμμετοχές, η Θεοφανία Παπαθωμά επανήλθε τηλεοπτικά. Κι επανήλθε με τον καλύτερο τρόπο, αφού συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες που σαρώνουν.

Όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς του καστ, έτσι κι εκείνη είναι περιζήτητη στις εκπομπές για συνεντεύξεις. Την είδαμε λοιπόν σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη, εκεί όπου μίλησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά για την επιστροφή της στα

τηλεοπτικά δρώμενα και εξήγησε το γιατί πέρασαν τόσα χρόνια που δεν την είδαμε κάπου.

«Ήταν λογικό να απέχω κάποια χρόνια από την τηλεόραση γιατί έκανα τρία παιδιά, που έπρεπε να τα κυοφορήσω και να τα μεγαλώσω. Το ήθελα. Θεωρούσα ότι το να μεγαλώσω τα παιδιά μου ήταν πολύ πιο σημαντικό από την καριέρα που την είχα, ούτως ή άλλως, χορτάσει. Είχα κάνει πολλά πράγματα, είχα ζήσει την επιτυχία και ήθελα να ξεκουραστώ λίγο».

Όσο για τις Άγριες Μέλισσες, η Θεοφανία Παπαθωμά ανέφερε ότι το ένστικτο της της έλεγε πως η σειρά θα κάνει επιτυχία, όχι όμως σε αυτό τον καθολικό βαθμό που συμβαίνει.

«Με το που με βλέπει στο δρόμο ο κόσμος βγάζει ένα επιφώνημα. Αυτό είναι καλό. Σε μένα λειτουργεί πάντα το ένστικτο. Το ίδιο και στην τηλεόραση. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή που μου αφηγήθηκαν την ιστορία, από το πρώτο ραντεβού την επιτυχία που θα είχαν οι Άγριες Μέλισσες. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά και με ήθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεοφανία Παπαθωμά, Άγριες Μέλισσες,theofania papathoma, agries melisses