Star Style: Η Jessica Alba έκανε την πιο συγκλονιστική εμφάνιση της εβδομάδας!

Η Jessica Alba είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο καλοντυμένες stars παγκοσμίως. Κάθε της επίσημη εμφάνιση είναι υπέροχη και η ίδια γνωρίζει καλά πώς να τραβάει τα φλας πάνω της.

The Look

H γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο Baby2Baby Gala και μας κέρδισε από το πρώτο δευτερόλεπτο με το εντυπωσιακό της look. Η Jessica Alba

επίλεξε ασημί φόρεμα με πούπουλα του γνωστού οίκου μόδας Ralph & Russo.

© Axelle/Bauer-Griffin/ Getty Images / Ideal Image

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα Anita Ko, πέδιλα Jimmy Choo και τσαντάκι Jimmy Choo. H πανέμορφη σταρ πρόσθεσε ένα headband με πέρλες στα μαλλιά της και με αυτόν τον τρόπο έδωσε ακόμα περισσότερη λάμψη στο σύνολό της.

© Steve Granitz/ Getty Images / Ideal Image

Η ηθοποιός επίλεξε μακιγιάζ σε γήινους τόνους και χτένισε τα μαλλιά της ίσια με χωρίστρα στη μέση, όπως συνηθίζει να κάνει τον τελευταίο καιρό.

©Frazer Harrison/ Getty Images / Ideal Image

Η Chrissy Teigen πήγε και εκείνη στο συγκεκριμένο event και φόρεσε τουαλέτα Georges Hobeika, Jimmy Choo clutch και Jennifer Meyer σκουλαρίκια.

H Jennifer Garner επίλεξε σατέν ροζ τουαλέτα και η Kate Hudson τράβηξε επίσης τα βλέμματα πάνω της με μια χρυσή τουαλέτα και ιδιαίτερα κοσμήματα.

©Stefanie Keenan/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: Steal the Look: Πώς θα υιοθετήσεις όλο το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή με 60 ευρώ!- 6 looks που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ!

3 τρόποι για να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου! (VIDEO)- Αυτό είναι το παντελόνι που θα φορεθεί όσο κανένα άλλο αυτή τη σεζόν!

O οίκος Prada ενώνει τις δυνάμεις του με την Adidas σε μια συνεργασία έκπληξη!- Θα κυκλοφορήσουν μαζί 2 μοναδκά σχέδια με sneakers

Keywords
Τυχαία Θέματα