4+1 συνήθειες στο μακιγιάζ που πρέπει να αφήσετε στην άκρη τώρα που είναι Άνοιξη

Ο καιρός δεν θέλει να το παραδεχτεί ακόμη αλλά είναι άνοιξη. Κάποια στιγμή θα σταματήσουν οι βροχές και η θερμοκρασία θα ανέβει. Εσείς λοιπόν πρέπει να προετοιμαστείτε ώστε να υποδεχτείτε τη νέα εποχή με τον καλύτερο και κυρίως με τον πιο σωστό τρόπο. Και αναφερόμαστε στο μακιγιάζ. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες συνήθειες του χειμώνα τις αφήνετε στην άκρη και κάποια

προϊόντα επίσης.

Από εδώ και στο εξής η επιδερμίδα πρέπει να είναι δροσερή και ελαφριά, τα μάτια “καθαρά” και τα χείλη λαμπερά. Το bronzer επιτέλους παίρνει και πάλι τη πρώτη θέση στο νεσεσέρ και τα highlighters έχουν την τιμητική τους.

Υπάρχουν όμως 5 συνήθειες που πρέπει να τις βγάλετε από το μυαλό και την καθημερινή σας ρουτίνα.

Συνήθεια 1η: Σκούρες αποχρώσεις σε μάτια και χείλη. Οι σκοτεινοί τόνοι δεν έχουν θέση στο ανοιξιάτικο νεσεσέρ. Το φως είναι τόσο δυνατό που θα δείχνουν ακόμη πιο έντονες και δεν θέλετε κάτι τέτοιο.

Συνήθεια 2η: Οι ματ υφές είναι ωραίες μεν και ένα από τα μεγαλύτερα trends της περασμένης σεζόν αλλά είναι πολύ σκληρές και βαραίνουν το πρόσωπο. Επίσης ταιριάζουν με τη ματ επιδερμίδα με πουδρέ τελείωμα κάτι το οποίο επίσης αποχωρίζεστε ενόψει του καλοκαιριού. Χείλη μάτια και ζυγωματικά έχουν πλέον λάμψη και ιριδίζον φινίρισμα.

Συνήθεια 3η: Η πούδρα δεν σας χρειάζεται. Ένα έξτρα ενυδατικό φον ντε τεν και ένα bronzer σε κρεμώδη μορφή στα σημεία που πρέπει είναι όλα όσα έχετε ανάγκη. Το απόλυτα ματ φινίρισμα είναι κατάλληλο για τις χαμηλές θερμοκρασίες μόνο.

Συνήθεια 4η: Σταματήσετε επιτέλους να κάνετε contouring. Εμείς θα προτείναμε να το καταργήσετε αλλά επειδή γνωρίζουμε πόσο πολύ το αγαπάτε θα σας παρακαλούσαμε να το αφήσετε για λίγο.

Συνήθεια 5η: Ψεύτικες βλεφαρίδες. Όχι, όχι και πάλι όχι. Παραλία, ηλιοθεραπεία, λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα, λαμπερά χείλη και ζυγωματικά και τεράστιες βλεφαρίδες δεν ταιριάζουν. Μία στρώση μάσκαρα είναι ότι καλύτερο. Και αν θέλετε κάτι εκκεντρικό ή πιο έντονο επιλέξτε μια χρωματιστή.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε γιατί το νερό που λούζετε τα μαλλιά σας ξεθωριάζει ή αλλοιώνει το χρώμα τους

Σήμερα θα δημιουργήσετε μόνες σας ένα από τα τέλεια nail art της διάσημης Betina Goldstein

Keywords
Τυχαία Θέματα