Απασφάλισε ο Νικόλας Αγόρου: «Είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες και ψεύτες, έλεγαν κάποιοι»

Ο Νικόλας Αγόρου βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor All Star». Ο ίδιος απάντησε στις ερωτήσεις του Νίκου Μουτσινά, αποκαλύπτοντας πως ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι ήταν τα χρήματα.

Ακόμα, ο Νικόλας Αγόρου ρωτήθηκε για τις αποβολές παικτών που έλαβαν χώρα στον All Star κύκλο του reality επιβίωσης, ενώ έφερε στο φως

κι έναν ιδιαίτερο διάλογο που είχαν κάποιοι από τους παίκτες που βρίσκονται τώρα μέσα στο παιχνίδι.

«Ήταν στενάχωρο, όταν έφυγαν πολλοί παίκτες μαζί και ειδικά ο Ηλίας και ο Γιωρίκας που είχαμε έρθει κοντά. Με τον Ηλία κάναμε παρέα από το 2018, είναι πολύ καλό παιδί. Τους είχα δίπλα μου. Βέβαια, ο Ηλίας είχε έρθει κοντά και με τον Μπόγδανο. Αυτό είναι άλλο.

Λίγο πολύ, όταν βρίσκουμε κάποια πράγματα όλοι τρώμε. Όταν ένα χέρι σου δίνει φαγητό μετά το δαγκώνεις; Ο κόσμος βλέπει και ακούει, όλοι ξέρουν. Ο Ηλίας Γκότσης δεν ξέρει καλά αγγλικά και σίγουρα δεν ξέρει να γράφει. Κάποια στιγμή δικαιώνεσαι…», είπε ο Νικόλας Αγόρου, όταν ρωτήθηκε για τις αποβολές παικτών του φετινού κύκλου.

Στη συνέχεια, ο Νικόλας Αγόρου αποκάλυψε τον διάλογο που  είχε ακούσει μεταξύ κάποιων παικτών, δηλώνοντας πως δεν ήθελε να έχει σχέση μαζί τους: «Όταν κάθεσαι σε μια κουβέντα και ακούς παίκτες να λένε ”είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες, είμαστε επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι, είμαστε επαγγελματίες ηθοποιοί και επαγγελματίες ψεύτες”, δεν έχω να πω κάτι με αυτούς τους ανθρώπους.

Όλα τα καλά γίνονται πίσω από τις κουρτίνες. Λίγο πολύ ο κόσμος ξέρει τους χαρακτήρες. Ζορίστηκα αλλά θεωρώ ότι βγήκα πολύ δυνατός από όλο αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

 Victor Vernicos: Όσα είπε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision -«Έχουμε κάνει δυο τρεις αλλαγές που ελπίζουμε να σας αρέσουν»

 Μπάμπης Αναγνωστοπούλος: Τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε στην Καρολαίν πριν τη δολοφονία

 Νίκος Κακλαμανάκης: Η αποκάλυψη για τις απειλές που έχει δεχτεί -«Μου είπε: ξέρω πλέον πού μένεις, θα σε τακτοποιήσουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα