Victor Vernicos: Όσα είπε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision -«Έχουμε κάνει δυο τρεις αλλαγές που ελπίζουμε να σας αρέσουν»

Την Πέμπτη 11/5 θα πραματοποιηθεί ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2023, όπου η Ελλάδα θα διαγωνιστεί ανάμεσα σε 15 ακόμη χώρες.

Λίγο πριν ο Victor Vernicos εμφανιστεί στην μεγάλη σκηνή του Liverpool και ερμηνεύσει το κομμάτι «What They Say» προκειμένου να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές και να κερδίσει το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου, ο 16χρονος τραγουδιστής

μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε τα συναισθήματα που νιώθει. Παράλληλα, απάντησε και για τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media για την προφορά του μετά τις πρόβες.

«Νιώθω τέλεια, τρελά. Είμαι πανέτοιμος για τον ημιτελικό. Είμαι απομακρυσμένος από τα social media. Θέλω να δώσω την ενέργειά μου και να κρατήσω την ενέργειά μου, δεν θέλω να πάρω από κανέναν άλλο. Πήγαινα σε βρετανικό σχολείο αλλά και σε αμερικανικό μπορεί να έχω λίγο και το δανέζικο οπότε η προφορά μου μπορεί να είναι μία μίξη», είπε αρχικά.

Για την εμφάνισή του, αποκάλυψε: «Σίγουρα θα υπάρχουν εκπλήξεις, κάτι διαφορετικό από μένα, έχουμε κάνει δυο τρεις αλλαγές που ελπίζουμε να σας αρέσουν».

Στη συνέχεια, ο Victor Vernicos ζήτησε από το ελληνικό κοινό να του δώσει την υποστήριξή του και τη θετική του ενέργεια.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Το unfollow του Στάθη Σχίζα είναι μικροπρέπειες που δεν με εκφράζουν»

Μπέττυ Μαγγίρα για Στάθη Σχίζα: «Λέει να μην ασχολούμαστε γιατί είναι απλά ένας χωρισμός, αλλά πηγαίνει στον Αρναούτογλου»

Τέτα Καμπουρέλη: «Με ενόχλησε όταν με είπαν νυχού, αναβάθμισα το επάγγελμα στη χώρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα