Σία Κοσιώνη: Η ιδιαίτερη ανάρτηση πριν από το debate – «Πρώτη φορά βρέθηκα σε debate 29 ετών…»

Η ώρα του debate των πολιτικών αρχηγών με αφορμή τις εκλογές της 21ης Μαΐου πλησιάζει.

Απόψε το βράδυ, στις 21:00 ακριβώς, δημοσιογράφοι και πολιτικοί θα συναντηθούν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με σκοπό οι πρώτοι να θέσουν σημαντικές ερωτήσεις και οι δεύτεροι να  δώσουν απαντήσεις που αφορούν άμεσα κάθε επίπεδο της κοινωνίας.

Να θυμίσουμε πως οι δημοσιογράφοι που θα καθίσουν απέναντι από τους

πολιτικούς αρχηγούς είναι οι: Μάρα Ζαχαρέα (STAR), η Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), ο Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), ο Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), ο Παναγιώτης Στάθης (OPEN) και η Ράνια Τζίμα (MEGA). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του debate, η Σία Κοσιώνη έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια ειδήσεων γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την πρώτη φορά που βρέθηκε σε τηλεοπτικό debate, όταν ήταν μόλις 29 ετών.

Η ίδια δημοσίευσε ένα κολάζ με φωτογραφίες της από τις τέσσερις φορές που έχει λάβει μέρος και έστειλε το δικό της μήνυμα στους πολίτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

«Πρώτη φορά βρέθηκα σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ το 2009 σε ηλικία μόλις 29 ετών. Λίγο μεγαλύτερη και αρκετά εμπειρότερη ετοιμάζομαι για ένα ακόμη! Με την ίδια όρεξη και τον ίδιο σεβασμό στους πολίτες που σε λίγες μέρες ετοιμάζονται να ψηφίσουν και ζητούν απαντήσεις», έγραψε η Σία Κοσιώνη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Victor Vernicos: Όσα είπε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision -«Έχουμε κάνει δυο τρεις αλλαγές που ελπίζουμε να σας αρέσουν»

 Μπάμπης Αναγνωστοπούλος: Τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε στην Καρολαίν πριν τη δολοφονία

 Νίκος Κακλαμανάκης: Η αποκάλυψη για τις απειλές που έχει δεχτεί -«Μου είπε: ξέρω πλέον πού μένεις, θα σε τακτοποιήσουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα