Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/3

Το λατρεμένο πουά για αυτή τη σεζόν αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία huge trend και πραγματικά θα το δείτε παντού, σε ρούχα και αξεσουάρ. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το… βάλετε και εσείς στην γκαρνταρόμπα σας, αφού πραγματικά μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία

Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μαύρο στράπλες μπούστο και ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι, 3/4, με λευκά πουά.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ψηλοτάκουνες λευκές γόβες, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές την υγρή σκιά Liquid Metal Fore Eyes & More της Radiant, τις βλεφαρίδες Whisipes της Ardell, το ρουζ Danity της MAC, τις γυαλάδες με το Glazed Donut Highlighter της Ofra και στα χείλη δυο κραγιόν, το Coral Shore, RD 309 της Shiseido και το Luxe Matte Lip Color, Nude Reality της Bobbi Brown.

Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι , ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τα πουά ρούχα και αξεσουάρ είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα την φορούσατε κι εσείς και ποια σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/3

Keywords
Τυχαία Θέματα