Αντώνης Σρόιτερ για τον τετράμηνο γάμο με τη Δήμητρα Αιγινίτη: «Ο γάμος δοκιμάζει τις σχέσεις»

Ο Αντώνης Σρόιτερ ήταν ο καλεσμένος της πρεμιέρας της εκπομπής «Έλεος» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη. Ο παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha – που σπάνια δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις – ρωτήθηκε για όλα από τους παρουσιαστές και έδωσε τις απαντήσεις του. Ανάμεσα σε άλλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον σύντομο πρώτο γάμο του Αντώνη Σρόιτερ με τη Δήμητρα Αιγινίτη, με εκείνον να μιλά για πρώτη φορά γι’ αυτό το κομμάτι της

ζωής του.

«Ο ένας από τους δύο γάμους ήταν fast. Ήταν τέσσερις μήνες γάμου και πολλά χρόνια σχέσης, δεν είναι δηλαδή ότι ξύπνησα ένα πρωί και κάναμε όλο αυτό. Ο γάμος δεν ξέρω αν χαλάει τις σχέσεις αλλά σίγουρα τις δοκιμάζει και τα παιδιά δοκιμάζουν τον γάμο αλλά είναι και η ουσία της σχέσης και του γάμου.

Έχω δοκιμάσει και ελεύθερος, έχω δοκιμάσει και χωρισμένος και παντρεμένος. Νομίζω ότι να είσαι παντρεμένος με παιδιά είναι καλά», ήταν τα λόγια του Αντώνη Σρόιτερ.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Alpha αναφέρθηκε στην απαιτητική καθημερινότητά του: «Την ανεμελιά μπορείς να την ζήσεις και στο πλαίσιο ενός γάμου. Δεν το έχω πετύχει, μην νομίζεις. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τον προσωπικό χώρο και χρόνο. Εγώ δεν το έχω στον βαθμό που θα ήθελα. Προσπαθώ να τα βολέψω όλα, να κάνω πράγματα και για εμένα. Αν η ημέρα είχε 46 ώρες θα ήταν καλά».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

 Survivor All Star – Καρολίνα Καλύβα: «Ο Μάριος έχει ξενερώσει φουλ, φαίνεται»

 Η τρελή του Σαγιό: Τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

Keywords
Τυχαία Θέματα