Survivor All Star – Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ξέσπασε κατά της ομάδας της – «Ξεφτίλα»

Μετά την Ελένη Χαμπέρη που ενοχλήθηκε από τον τρόπο που ψήφισαν οι διάσημοι στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού και η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξέσπασε κατά των συμπαικτών της που ψήφισαν την Ελένη Χαμπέρη στο «Survivor All Star». Ειδικότερα, η αθλήτρια υποστήριξε πως ενώ η ομάδα της δηλώνει ότι θα ψηφίζει με αγωνιστικά κριτήρια, στην πράξη αυτό διαφέρει, μιας και δίνει ψήφους σε ανθρώπους που τα πηγαίνουν καλά αγωνιστικά.

«Με το χθεσινό συμβούλιο ένα έχω να πω: Ξεφτίλες. Αυτό. Μόνο αυτό, πραγματικά βλέπουμε τόσους που λένε “θα ψηφίζουμε αγωνιστικά, θέλουμε να βγαίνουν παίκτες

οι οποίοι είναι αδύναμοι στον τάκο, να μην βγαίνουν οι δυνατοί να κερδίζουν ασυλίες, φαγητά”… Τίποτα!», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Εγώ αυτό βλέπω, έχουν γίνει μια παρέα τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι και μου ψηφίζουν τις γυναίκες, που οι γυναίκες φέρνουν τους περισσότερους πόντους. Δηλαδή τώρα θα τρελαθούμε τελείως», δήλωσε εκνευρισμένη η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αποκαλύπτοντας πως ήδη έχει δημιουργηθεί στους κόκκινους μία κλίκα, που ακολουθεί την ίδια τακτική στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμα:

 Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία

 Survivor All Star: Ενοχλημένη η Ελένη Χαμπέρη με τις ψήφους που έλαβε – «Έχουμε καταντήσει χειρότεροι από τους μπλε»

 Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Νέες φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού στο Σύνταγμα

Keywords
Τυχαία Θέματα