Paris Fashion Week ’23: Glass Skin και hairstyles -έργα τέχνης στο runway του Giambattista Valli

Η εβομάδα μόδας υψηλής ραπτικής, για την Άνοιξη – Kαλοκαίρι του 23, συνεχίζεται στο Παρίσι και εμείς παρακολουθούμε με ενθουσιασμό τα runways των διάσημων σχεδιαστών μόδας.

Γιατί εκεί γεννιούνται τα trends, μέσα και έξω από την πασαρέλα, και όλα εκείνα τα υπέροχα, στη μόδα και την ομορφιά, που θα μας απασχολήσουν σε λίγο διάστημα, μιας και ο χρόνος κυλάει σαν νερό!

Και φυσικά πάντα μπροστά στα trends oι beauty addicts TikTokers που μίλησαν από πριν και σας έχω γράψει, για το glass skin, που είναι

το πιο hot trend στο χώρο της ομορφιάς!

Δηλαδή η αλαβάστρινη, καθαρή επιδερμίδα που ενισχύεται με πολλές λάμψεις κάνοντας  πολλές φορές το εφέ του “mermaid skin” που στην κυριολεξία αστράφτει!

Έτσι στην πασαρέλα Haute Couture SS23, του Ιταλού σχεδιαστή Giambattista Valli, τα μοντέλα περπάτησαν υιοθετώντας δυο huge make up trends!

Στο make up τους κυριάρχησε η λευκή σκιά, έως και την κόγχη του ματιού, mixed με peachy eyeshadow, αλλά και το laminated skin, η σούπερ ενυδατωμένη, λαμπερή επιδερμίδα!


© Pascal Le Segretain / Getty Images / Ideal Image

Ελαφρύ μακιγιάζ, highlighter σε λευκή περλέ και ασημί απόχρωση που κάνει ένα super glowy skin αλλά και hairstyles πραγματικά έργα τέχνης.

Περίτεχνοι κότσοι, με φιόγκους, sleek low buns και αστραφτερά μαλλιά! Όλα δείχνουν πως ακόμα και τα μαλλιά είναι liquid και το ballet core hairstyle είτε σε χαμηλό κότσο είτε σε ψηλό είναι must φέτος!

Αναμένουμε και τα υπόλοιπα shows για να σας ενημερώσουμε πρώτοι για όλα τα trends!

Πηγή Φωτογραφιών:
© Estrop / Getty Images / Ideal Image

Mια ματιά ακόμα: Skin Detox σε 3 λεπτά: Ολοκληρωμένη απολεπιστική δράση με τα 2 φανταστικά προϊόντα της Cinq Mondes!

Keywords
Τυχαία Θέματα