Survivor All Star: Ενοχλημένη η Ελένη Χαμπέρη με τις ψήφους που έλαβε – «Έχουμε καταντήσει χειρότεροι από τους μπλε»

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο «Survivor All Star» οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, αφού ηττήθηκαν από τους μπλε στο αγώνισμα της ασυλίας. Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν εκείνος που συγκέντρωσε έξι ψήφους και βγήκε τελικά υποψήφιος, όμως και η Ελένη Χαμπέρη έλαβε 5 ψήφους.

Στο σημερινό επεισόδιο του reality επιβίωσης η Ελένη Χαμπέρη δεν έκρυψε την ενόχληση και τον εκνευρισμό της με τους συμπαίκτες της που την ψήφισαν, μιας και αγωνιστικά δεν είναι η χειρότερη παίκτρια.

Η ίδια δε μάσησε τα λόγια της και ξέσπασε, πετώντας τα «καρφιά» της.

«Η ομάδα μας έχει καταντήσει χειρότερη και από τους μπλε. Τόσο καιρό κρίνουμε την ψήφο που έδωσαν οι μπλε στη Στέλλα, αφού θεωρούσαν ότι δεν είναι αγωνιστικά τα κριτήρια, και χθες το βράδυ στο συμβούλιο ψήφισαν εμένα. Μπορεί όντως αυτά τα πέντε άτομα να νομίζουν ότι αγωνιστικά είμαι η χειρότερη. Κάτι που θεωρώ ότι δεν ισχύει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, κάνοντας λόγο για την ύπαρξη μιας κλίκας που την έθεσε στόχο: «Καλώς ή κακώς κάποιος έπρεπε να ψηφιστεί. Ήμουν εγώ αυτή. Τελικά, σε αυτή την ομάδα ποιος έχει κλίκα; Πριν από μία εβδομάδα στο συμβούλιο με τις 3 ψήφους που πήρε ο Μαρτίκας μιλούσε για σχέδια Βαλαβάνη και κλίκες, που όπως κι αν το δεις είναι ένας αδύναμος παίκτης αγωνιστικά, και τώρα τόσο κακή είμαι για να πάρω 5 ψήφους πάνω μου; Δεν υπάρχει δηλαδή πίσω απ’ όλο αυτό μια κλίκα;»

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Νέες φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού στο Σύνταγμα

 Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Το spoiler που έδωσε για το «Μαύρο Ρόδο» χωρίς να πει τίποτα

 Τριαντάφυλλος για Καρολίνα Καλύβα: «Θα την αφήσουν στο Survivor χωρίς να πάρει ούτε 150 ψήφους»

Keywords
Τυχαία Θέματα