Αντωνά για Χρυσαειδή-Τριβυζά: «Υπάρχει έντονη φημολογία για τρίτο πρόσωπο»

Το πρωί της Πέμπτης (22/12) η Μαρία Αντωνά μετέφερε στον άερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μια πληροφορία για τον πρόσφατο χωρισμό της Σταυρούλας Χρυσαειδή από την Παναγιώτη Τριβυζά.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός ανέφερε πως υπάρχει μια φημολογία ότι ο λόγος που ο αθλητής και η πρώην παίκτρια του Survivor οδηγήθηκαν στον χωρισμό τρεις μήνες αφότου παντρεύκαν, είναι ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους.

«Βλέπω έναν άντρα πολύ πληγωμένο… Η αλήθεια είναι ότι

έχει υπάρξει μια πάρα πολύ έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο που έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε. Χρονικά δεν ξέρω πως έχει συμπέσει με την περίοδο της σχέσης, ήταν κάτι που συνέβη πιο πριν και τώρα μαθεύτηκε; Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει να σας πω την αλήθεια.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221222132141_videoplayback.mp4

Φαντάζομαι ότι μπαίνοντας στο παιχνίδι χωρίς να μπορείς να έχεις επικοινωνία και να βλέπεις τι ακριβώς συμβαίνει στα media, είναι αρκετά σοβαρό, δεν είναι κάτι απλό…» είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Είναι και κάποια πράγματα που δε γίνεται να ειπωθούν. Είναι μια κατάσταση πολύ περίεργη».

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: Ολοκληρώθηκε η ακρόασή της στο δικαστικό μέγαρο Βρυξελλών

Αλέξης Παππάς: Έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου -Η πρώτη αντίδραση του θεατρικού παραγωγού

Νίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη για το νέο τηλεοπτικό project του και η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται τηλεοπτικά με τον Μουτσινά

Keywords
Τυχαία Θέματα