Παναγιώτης Τριβυζάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό του από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς τρεις μήνες μετά τον γάμο τους, όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα (19/12) ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι την Κυριακή (18/12) η πρώην παίκτρια του Survivor γιόρτασε τα γενέθλιά της κάνοντας ένα μεγάλο πάρτι από το οποίο απουσίαζε ο Παναγιώτης Τριβυζάς. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει μετακομίσει από το σπίτι που έμεναν μαζί, γεγονός που

επιβεβαιώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Λίγες μέρες μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο Παναγιώτης Τριβυζάς παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωιαντικά» και επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι ο χωρισμός τους δεν οφείλετεται στο «Survivor All Star», όπου θα δούμε τη πρώην σύζυγό του να συμμετέχει.

«Δε μπορώ να πω ότι δεν ισχύει ο χωρισμός μου με τη Σταυρούλα από τη στιγμή που έχει γίνει γνωστό στα Μέσα. Δε θέλω να δημοσιοποιείται η προσωπική μου ζωή. Θέλω κι εκεί να υπάρχουν κάποια όρια και αυτά τα όρια να μην ξεπερνιούνται. Σέβομαι όμως τη δουλειά σας γι΄αυτό και απαντάω στις ερωτήσεις σας. Απ΄ όσο ξέρω η Σταυρούλα θα πάει στο “Survivor All Star” αλλά ο χωρισμός μας δεν έχει να κάνει με αυτό. Όλα καλά, προχωράμε», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Έπεσαν οι τελικές υπογραφές για το διαζύγιό τους -Οριστικό τέλος στον γάμο τους

Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: «Είναι σίγουρη πως στο τέλος θα δικαιωθεί»

Διονύσης Αλέρτας: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό του από τη Νάγια Φωτοπούλου -«Θέλω να έχουμε καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα